HCL.HR

Borderlands 2 dobit će ekspanziju koja priprema pozornicu za nastavak

Pero Mlinar 06.06.2019.   •   3 komentara


Opis nadolazećeg DLC-a za Borderlands 2 bio je zabunom objavljen na Steamu, ali je u međuvremenu maknut.

Iako je prošlo skoro pa šest godina otkako je Borderlands 2 dobio svoj posljednji veliki DLC, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, njegova priča još uvijek nije završena. Naime, situacija je sljedeća. Borderlands 3 izlazi 13. 9., a između radnje dvice i trice ostalo je nekoliko praznina u priči koje nisu objašnjene. Primjerice zašto su likovi završili na svemirskom brodu, novoj središnjoj bazi koja će u trici zamijeniti grad Sanctuary. To je dobro pitanje.

Odgovor na njega mogao bi dati novi DLC za Borderlands 2 pod nazivom Commander Lilith & The Fight For Sanctuary čiji je opis objavljen jučer na Steamu i onda u međuvremenu uklonjen. Ovako je pisalo:

Vratite se nagrađivanom shooter-looteru na novu avanturu koja pozornicu priprema za nadolazeći Borderlands 3. Grad Sanctuary je pod opsadom, karta Vaulta je ukradena, a otrovni plin truje Pandoru. Sukobite se s novim bossevima, istražite nove zone, pronađite novi loot (uključujući sasvim novi tier ponad Legendary) i pridružite se Lilith i Crimson Raidersima u borbi protiv pomahnitalog zločinca koji neće stati u želji da ovlada planetom. Level cap je povećan na 80, a igrači koji tek nabavljaju igru automatski kreću od levela 30.

Eto, još ima života u starom Borderlandsu 2. A odlična je vijest da bi proširenje trebalo biti besplatno svim vlasnicima igre. Jedino što preostaje vidjeti jest kad izlazi ekspanzija.

Komentari (3)

  • GAMEmaher

    06.06.2019 - 12:45

    Nadam se za ove koji imaju goty i handsome collection bude free kako i treba biti

    • BadMeetsEvil

      @GAMEmaher, 06.06.2019 - 23:41

      msm da sam vidio da ce biti free za sve

    • JogurtNinja

      @GAMEmaher, 07.06.2019 - 22:55

      imao goty, sad uzeo i handsome collection, ma kupio bi i to

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?