HCL.HR

Borderlands 3 će uz plaćeni DLC, imati isključivo kozmetičke mikrotransakcije

Hrvoje Smoljić 04.05.2019.   •   3 komentara


2K i Gearbox konačno su nam dali jasnu i konkretnu informaciju u pogledu mikrotransakcija za nadolazeći Borderlands 3.

Gearbox je prilikom posljednje prikazivanja Borderlandsa 3 ostao poprilično nedorečen kada su u pitanju igrine mikrotransakcije. Naime originalno smo uvjeravani kako ih Borderlands 3 neće uopće sadržavati, da bi kasnije dobili nejasnu izjavu kako će ipak imati nešto. Srećom, netko je Gearboxu dao do znanja koliko je to zbunilo igrače pa su nam čitavu stvar odlučili u potpunosti rasčistiti.

Tako ćemo u igri, osim DLC-a koji proširuju igrinu priču, moći kupiti isključivo predmete kozmetičke prirode. Dakle, skinovi za oružja, likove i vozila.  U igri niti na jedan način nećete moći kupiti XP, loot i druge “pay-to-win” boostere koji dolaze s posebnim izdanjima igre. Čak će i ti boosteri biti od pomoći na samom početku igre i neće dati dugoročnu prednost igračima koji ih imaju. Iz Gearboxa također kažu kako će brojni kozmetički predmeti biti dostupni besplatno kao loot unutar same igre.

Ako ste zaigrali bilo koji prethodni Borderlands, to vam je sve poznato budući da su i te igre imale pozamašan broj kozmetičkih predmeta koji ste mogli kupiti pravim novcem. Jedina razlika je što nisu mogle biti kupljene unutar igre već su dolazile u obliku manjih DLC paketa koje biste morali kupiti unutar Steama.

Komentari (3)

  • 312AE

    04.05.2019 - 17:00

    Ma to bude kak i u dvojci, kupiš si skinove, ako baš očeš. Jučer sam gledal gameplay video. Joj, sad dočekati 9.mjesec. Da se ne veselim tolko ljetu i da je moguće, bih se najradije zaledil do zime. ? Stvarno imam totalno volje igrati trojku. Dosta su toga stvarno poboljšali, gameplay izgleda super, pucanje isto, no to je uvjek bilo dobro. Super izgleda, ono za Borderlands ljubitelje bude to igretina. ??????

    • 312AE

      @312AE, 04.05.2019 - 17:01

      * do 9.mjeseca bi se zaledil, ne do zime. ?

  • armin221186

    05.05.2019 - 12:20

    Nikad nisam volio borderlands samo sam dvojku presao i to nazor :/ jednostavno prica igre je tanka glavni junaci su generici, a trazenje boljeg geara po istoj mapi nije za mene,tako da cekam dead space i dalje heh (nadam se da ce se EA maknuti se apexa i ostalih gluposti)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?