HCL.HR

Borderlands 3 prikazao nam je gameplay i ostao nedorečen oko mikrotransakcija

Zoran Žalac 02.05.2019.   •   1 komentara


Dobili smo gotovo sat vremena gameplay materijala iz Borderlandsa 3, s hrpom oružja i nekoliko korisnih informacija.

Jučer je ekipa iz Gearboxa održala prezentaciju gameplaya svog nadolazećeg hita Borderlands 3. Tim povodom o igri smo doznali nekoliko stvari koje nam do sada nisu bile poznate. Za početak, rečeno je da glavna priča u igri trajati oko tridesetak sati.

To je slično trajanju priče iz prethodne igre, ali baš kao i u Borderlandsu 2, trajnost će se povećati ovisno o tome koliko se budete bavili sporednim misijama. Uz to, potvrđeno je da će igra imati DLC proširenja s pričom (koja će se plaćati), a Borderlands serijal je poznat po tome da su mu ekspanzije dosta “mesnate” što se sadržaja tiče.

Iz Gearboxa poručuju kako Borderlands 3 neće imati mikrotransakcije… barem ne one F2P tipa. To znači da neće imati virtualnu valutu i nećete moći kupiti napredak u igri. Ni lootboxe. Međutim, ako kupite skuplja izdanja igre dobit ćete XP i Loot boostere te tako uštedjeti na vremenu. U Gearboxu se opravdavaju da su ti boosteri ograničeni levelom i vrstom oružja, što znači da će igračima pomoći tek u startu igre, dati im svojevrsni vjetar u leđa ali ne i trajnu prednost u igri.

Sama se igra mehanički neće odmaknuti previše od Borderlandsa 2, ali jedna je promjena dosta velika. Kako u trici imamo više planeta koji se mogu posjetiti, centralna baza igre bit će u svemiru. Svemirski brod Sanctuary 3 bit će pun poznatih lica kao što su Marcus, Moxxi, Sir Hammerlock, Crazy Earl i drugi. S tog broda birat ćemo destinacije, što znači da putovanje između lokacija neće biti neprekidno već odvojeno učitavanjem.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?