HCL.HR

Borderlands 3 potvrđen, razvoj kreće čim Gearbox završi Battleborn

Juraj Bevandić 24.04.2016.   •   7 komentara


Originalni developeri Borderlandsa, Gearbox Software, na PAX Eastu su potvrdili da se bacaju na izradu novog nastavka popularnog serijala čim dovrše Battleborn i sav DLC.

bordelands-3

Na otvorenoj konferenciji na PAX Eastu, direktor Gearboxa se malo otvorio o planovima njegova studija za budućnost. Trenutno im je u planu, naravno, dovršavanje i lansiranje Battleborna na tržište, ali nakon toga su si već zacrtali povratak Borderlandsu.

Na zadnje dvije Borderlands igre nije radio Gearbox. Pre-Sequel je napravio 2K Australia, dok je Tales from the Borderlands Telltaleovo maslo. Usprkos tome, Gearbox se neće praviti da se te dvije igre nisu nikada dogodile pa će uzeti u obzir događaje koji su se dogodili u njima pri razvoju Borderlandsa 3.

Nikakvi detalji o novoj igri još nisu potvrđeni, ali Gearboxov izvršni kreativni direktor Mikey Neumann je uživo na PAX Eastu razmatrao napraviti sina i nasljednika Scootera iz prijašnjih igara, s obzirom da se Scooter sam ne može pojaviti u trojci nakon događaja Tales from the Borderlandsa. Ne bismo se uopće bunili vidjeti još referenci ili čak cijelih likova iz Talletaleove vizije, primjerice Rhysa.

No, sudeći po količini posla koji ekipa još ima oko Battleborna, na novi bismo se Borderlands ipak mogli načekati. No, natuknuli su da bi DLC za Battleborn mogao imati puno easter-eggova i referenci na nadolazeći Borderlands naslov, pa bi marljivi igrači mogli doći do nekih ranih detalja.

Zanimljivo sve u svemu, ali nas bi vjerojatno zadovoljili čak i da samo ubace još više suludih pljuca. Jeste li vi uzbuđeni oko novog Borderlandsa?

Komentari (7)

  • don5pro

    24.04.2016 - 18:09

    Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    • nikola2222253

      @don5pro, 24.04.2016 - 18:22

      Jedva cekam odigro sam prva dva i prequel odlicni su.

  • tazmaniac

    24.04.2016 - 18:39

    Super. Baš neki dan ponovo počeo s odigravanjem prvog nastavka.
    Imam sve nastavke i popratne DLCove.

  • mokrEE

    24.04.2016 - 20:22

    Precijenjena igra. Ok u pocetku je fun ali prica i audiologovi bas smaraju gore nego u bioshocku. Mislim da niti jednu igru u kojoj je prica ispricana preko audiologova nisam ispratio kako treba tipa doom3, bioshock. Nekada sam zeljno iscekivao te open world naslove a sada ih nemogu igrati duze od nekliko sati upravo radi repetitivnosti, odi tamo, sakupi ovo, odnesi tamo, uzmi novi quest i tako u nedogled. Dugo nisam odigrao dobar fps sp kaampanju.

    • Apocalypse4987

      @mokrEE, 24.04.2016 - 21:06

      Ni ja nisam nikad završija, i prvi i drugi dio bi dovršija 3/4 i onda odusta, jednostavno se masu toga ponavlja. Ima zanimljivih situacija, al ne toliko da me prikuje dovoljno dugo uz ekran. Ne znam, možda je zanimljivije u co-op?

  • KhorneFlake

    24.04.2016 - 22:21

    Ova me igra toliko podsjeća na Assassins Creed. U smislu da mi je već nakon drugog nastavka dosadila i sad svaku vijest o novoj igri dočekujem onako meh. Osim ako šta radikalno ne promjene.
    Prva mi je igra bila super, nešto novo i svježe. Naigrao sam je se i onda dođe druga igra koja je maltene ekspanzija, i ni dan danas je završio nisam jer sam se formule već odavno nasitio. A co-op mi je bio jedan od najgorih ikad. Zajednički loot pa ko šta prije ugrabi, jači protivnici proporcionalno broju igrača, težak loot whoring, ne pretjerano interesantne misije, a makar su omogućili neograničeno trčanje i skok sa bilo koje visine, bar koliko-toliko olakšava život u nečemu što se može skoro nazvati the walking simulator.
    I ovako nešto za The Prequel stave na mjesec sa manjom gravitacijom… Ljepota. Kao što rekoh, samo radikalne promjene me mogu vratiti ovome.

  • blacklist0907

    25.04.2016 - 11:56

    Nema bolje odigrat ovo u split screenu s frendom…solo dosadi brzo…kao i halo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?