HCL.HR

Podcijenjena PlayStation ekskluziva sada stiže na Game Pass, Steam i Switch

Lovro Maroševac 13.04.2022.   •   3 komentara


Bugsnax – neobična avantura s daškom misterije i horora – do kraja će mjeseca postati dostupna igračima na Xboxu, Steamu i Switchu.

Unikatna i neobična avantura Bugsnax ove će godine proslaviti dvije godine postojanja. Izrazito maštovit i narativno iznenađujuće dobar naslov svoj drugi rođendan neće dočekati samo na PlayStation konzolama, već i na ostalim igrivim platformama.

Bugsnax će tako 28. 4. biti dostupan Xbox i PC igračima preko Xbox/PC Game Passa (i Steama), te vlasnicima Nintendo Switcha. Ne samo to, već će svi besplatno dobiti prvu veliku ekspanziju zvanu The Isle of Bigsnax.

“Zaista sam jako sretan što donosim Bugsnax novoj publici, posebno sa svim ovim besplatnim ažuriranjima, kako bih mogao podijeliti ovaj čudan i blesav svijet sa svima vama. Nadam se da ćete uživati u Bugsnaxu”, rekao je kreativni redatelj Bugsnaxa Kevin Zuhn.

U navedenoj ekspanziji otok se uzdignuo iz mora te sa sobom donio pregršt novih i divovskih Bugsnakova. The Isle of Bigsnax pružit će dodatna tri sata igranja na već postojećih 10-ak. Igrači će moći istražiti novonastali otok uz 30 dobivenih zadataka koje će morati riješiti. Očekuje se da će ekspanzija imati i 100-tinjak izazova s preko 200 kozmetičkih stvari kao nagrade.

Komentari (3)

  • 312AE

    13.04.2022 - 12:24

    Pa nek sam ljudi zaigraju, igra je zabavna i jako maštovita. Meni se tolko svidjala, da ju imam kak retail verziju u kolekciji. 👌🏽☺️

  • vragec25cro

    13.04.2022 - 12:53

    Samo da nije smor ko Mbl 22

  • Chronosus

    13.04.2022 - 16:25

    Baš završavam. Jako maštovito, kreativno i zabavno. Odlično iskorišten dualsense.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?