HCL.HR

Petru Čechu napokon je skinuta kapa u Fifi 19

Zoran Žalac 03.10.2018.   •   7 komentara


FIFA 19 dobila je svoje prvo ažuriranje, a njime je riješen gorući problem prezentacije Petra Čecha u modu karijere.

Prošlo je skoro tjedan dana otkako je FIFA 19 vani, a već smo dobili prvo ažuriranje koje ispravlja neke sitnije probleme. Ako ste redoviti igrač Fife onda znate da ažuriranja za te igre obično znaju poremetiti gameplay, ali ovoga puta to nije slučaj već iz EA Sportsa poručuju kako neko vrijeme neće dirati balans igre jer namjeravaju dati vremena igračima da se naviknu na gameplay.

No, popravljena je zato iznimno kontroverzna situacija sa Arsenalovim vratarom Petrom Čechom. EA Sportsu se, naime, potkrala greška da Čecha u Career modu igre prezentira jednako i na terenu i na pregovorima oko ugovora. Sporna je, dakako, zaštitna kapa od koje se Čech ne odvaja nakon ozlijede koju je imao 2006. godine. Međutim, to se odnosi na teren pa je bilo smiješno da čovjek dolazi na pregovore u toj kapi.

I sam se nogometaš na Twitteru našalio na tu situaciju poručivši kako je situacija totalno kriva – jer bi on u njoj nosio kravatu. Neočekivano komična situacija na kraju je dobila pozornost EA Sportsa pa je tako Čech dobio prioritet pri ispravcima u novom ažuriranju. Ne samo da mu je kapa uklonjena prilikom pregovora nego čovjek sada ima i kravatu.

Komentari (7)

  • i_love_all_games

    03.10.2018 - 13:37

    Kada će recenzija? Igra je kupljena i spremna ali sam na putu i sve što mogu je barem pričekati recenziju…

    • Zoran Žalac

      @i_love_all_games, 03.10.2018 - 13:44

      Do kraja tjedna bi trebala biti.

    • i_love_all_games

      @Zoran Žalac, 03.10.2018 - 19:03

      Ma to, legendo 😀

    • Whynot?

      @i_love_all_games, 03.10.2018 - 20:31

      Dok smisli kako ulaštiti ono s*anje i napraviti da izgleda kao (naj)bolja simulacija (citaj ultimate team arkadetina) nogometa.

    • i_love_all_games

      @Whynot?, 03.10.2018 - 20:56

      Koje sranje? Fifa je dobra igra, daleko je to od sranja.

    • movie

      @i_love_all_games, 04.10.2018 - 00:13

      Evo u par riječi iz prve ruke. Kada misliš da ne može gore onda se pojavi i ea i pokaže da uvijek može gore. Igra je totalno van balansa. Stalno idu iz krajnosti u krajnost. Pobrkali su ragbi i nogomet, silovanja po terenu normalna su stvar. Udarci po golu i sam čin zabijanja gola uzbudljiv je kao i sranje. Osjetiš olakšanje ali nema tu gušta. Pucaš s 20 m a igrač postavlja nogu kao da dodaje a felš je kontra zakona fizike. Gadno su nešto sjebali, udarci nikada nisu izgledali gore i neuvjerljivije. Golmani brane čuda ali ne mogu uhvatiti jednostavan centaršut u pet metara. Odbijaju loptu ali samo par metara od sebe i uvijek napadaču na noge. Lakše je pogoditi stativu nego zabiti gol. Svaku tekmu stresem po tri i više stativa. Osjećaj terena je manji nego ikada do sada. Mala bara puna krokodila. Sve ono što je vrijedilo godinama i što imamo u prstima odlučili su ove godine promijeniti pa sada kao neki debil iznova otkrivam neke poteze koje sam godinama izvodio žmireći. Timed finishing je bar iz moje perspektive totalno sranje. Kada sve zbrojim igra je totalno nerealno sranje. Puno toga sam zaboravio ili izostavio. Ne radi mi mozak trenutno jer se ne mogu sjetiti svih idiotarija koje imaju u igri, ponoć je. Sve u svemu igri bih dao neku solidnu ocjenu 63 jer je otvaranje packova, slaganje sbc i trgovanje na marketu i dalje in. Zabavlja me. Što se samog gameplaya tiče, igra ne može dobiti više od 50. Igra ima za svakoga ponešto no nema ono najbitnije a to je jo nogometnu dušu.

  • MaliMicek

    03.10.2018 - 17:06

    Ja Čeha ni ne mogu zamisliti više bez te kape 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?