HCL.HR

I Civilization 6 je dobio svoj battle royale mod

Zoran Žalac 11.09.2019.   •   1 komentara


Novi multiplayer mod u Civlizationu 6 postavlja do 12 igrača na istu mapu te iz izaziva da prežive samo s jednom jedinicom.

Kad su nam tvorci Civilizationa poručili da prave novi multiplayer mod koji će biti drugačiji od svega što smo do sada vidjeli u Civilization serijalu… nisu se šalili. Red Death je multiplayer dodatak koji je od sada dostupan svim vlasnicima Civilizationa 6, potpuno besplatno, a povijesnu tematiku igre mijenja post-apokaliptičnom tematikom. Naime, ovdje se igra u vrlo radioaktivnom okruženju, a umjesto civilizacija imamo klase poput mutanata, pirata, ludih znanstvenika, kultista… ma, svi su tu.

Sam koncept moda možda će vam zvučati poznato. Svaki se igrač ovdje bori da ostane zadnji na mapi kako bi se mogao evakuirati s nje prije nego ga “pojede” radioaktivni obruč (Red Death) koji se sužava i tjera igrače na određeni dio mape. Igrač u početku ne raspolaže velikim arsenalom, ali istražujući različite kampove i uništene gradove može pronaći snažnije oružje, uključujući i nuklearke.

Da, radi se o battle royale modu – u Civilizationu. Tempo je brže no inače jer gradnje nema, a na mapi u isto vrijeme igra do 12 igrača. Mali je to broj za pojmove battle royalea, ali vrijedi napomenuti da će se u mečevima nalaziti i računalno kontrolirani protivnici kako bi akcija bila življa.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?