HCL.HR

Civilization 6 dobiva novi multiplayer mod

Svan Hlača 04.09.2019.   •   3 komentara


Novi multiplayer mod u Civilizationu 6 bit će drugačiji od svega što smo do sada vidjeli. Ali, još uvijek nije spreman za prikazivanje.

U popularnu 4X strategiju Civilization 6 stiže novi multiplayer mod, a najavio ga je glavni producent igre, Dennis Shirk koji je u jučerašnjoj objavi iznio detalje o promjenama koje nas čekaju u sklopu rujanske nadogradnje.

Shirk o novom multiplayer modu nije otkrio mnogo osim da će biti riječ o nečemu različitom od svega što su napravili prije. Iako nije otkrio datum kada bismo ga mogli zaigrati, obećao je da će biti “uskoro”.

Možda Civilization Autochess?

Najveću je pažnju privukao dolazak šest potpuno novih mapa. U objavi su izdvojene Terra, na kojoj će igrači tražiti skriveni kontinent pun “barbara, gradova-država i misterije”, Primordial, mapa sastavljena od različitih ekstremnih terena poput planina, vulkana i pustinja te Mirror mape namijenjene multiplayer igri koje svakom igraču na raspolaganje daju jedan od četiri potpuno identična kvadranta kako bi im omogućili podjednak razvoj te pristup istim resursima. Dakle, prigovaranja i izlika više nema.

Također, Firaxis je odlučio poboljšati obalne gradove pa su Velikim Admiralima i građevinama vezanima uz ovaj segment igre dodali cijeli niz bonusa.  Svjetionici, brodogradilišta i ribolov značajno su poboljšani, a bonuse će dobivati i kampusi smješteni uz obalu.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    04.09.2019 - 12:38

    Znači ništa za SP? mogli su uložit tu i tamo uru dvi za naštelat AI, koji se ponaša isto još od CIV4

  • VuklaVukCRO

    04.09.2019 - 18:14

    Pa to je lijepa ideja,sad i s društvom mogu igrat ovu igru.

  • Aldin219

    04.09.2019 - 22:17

    Inace je multiplayer neigriv meni jer nemam 80 sati za jednu partiju

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?