HCL.HR

Cloudpunk će nam pokazati kako je to biti dostavljač u svijetu cyberpunka

Hrvoje Smoljić 10.11.2018.   •   2 komentara


Ion Lands nas s Cloudpunkom vodi u futuristički grad okupan neonskim svjetlima gdje ćemo se igrati dostavljača koji radi na crno.

U željnom isčekivanju Cyberpunka 2077 koji bi trebao zadovoljiti sve naše visokotehnološke sci-fi potrebe, vrijeme će nam skratiti cyberpunk igra nešto manjeg opsega – Cloudpunk. Cloudpunk će nas odvesti u futuristički grad imena Nivalis te nas staviti u ulogu dostavljača za ne tako legalnu kurirsku službu. Osim što ćemo grad moći istraživati u vozilima i pješice, otkrivat ćemo kojekakve korporativne zavjere te upoznati šaroliku postavu likova na čije će živote, naše odluke, direktno utjecati.

Ono što igru posebno izdvaja je grafička prezentacija s obzirom da je neonska vizura Nivalisa napravljena upotrebom kockaste voxel grafike. Poznato je da igra izlazi nekad tijekom 2019. godine, a kako izgleda, pogledajte u najavnom traileru:

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • funky0308

    11.11.2018 - 11:53

    Voxel grafika? Hmm…nekako mi to bas i nije super i previse vraca na pocetak stoljeca -, haha…kako ovo zvuci davno, a zapravo se radi o 15ak godina 🙂 NPCi djeluju ocajno, a radi se traileru. Kakav ce tek gameplay biti?! Sto se CyberPunka tice, ocito se ceka 2077 i nista drugo. Mozda igra i bude zanimljiva ali nekako sumnjam. Niti mi prica djeluje zanimljivo, niti igra lici na nesto dobro.

  • Greyjoy

    12.11.2018 - 21:48

    Kako me zvuk starsno podsjeca na Shadowrun returns

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?