HCL.HR

Control dobiva veliko proširenje krajem mjeseca

Zoran Žalac 16.03.2020.   •   1 komentara


Jedna od boljih igara 2019. godine dobit će krajem ovoga mjeseca ekspanziju zvanu The Foundation koja će produbiti priču glavne kampanje.

Fantastična TPS igra Control dobila je prošle godine prvo proširenje zvano Expeditions. Bila je to ekspanzija dizajnirana za endgame sadržaj, a sada stiže nešto sličnije glavnoj priči. The Foundation je službeno prva ekspanzija priče u kojoj će igrači moći doznati više informacija o misterioznim stvarima koje se odvijaju u svijetu Controla. Tražit ćemo tako Helen Marshall, nestalu voditeljicu operacija FBC-a, te pritom otkrivati tajne enigmatičnog Odbora.

The Foundation će biti ekspanzija koja se plaća (ako nemate Season Pass), ali neke stvari iz nje bit će dostupne svim igračima kroz besplatno ažuriranje. Primjerice, bit će dodana opcija da igrači preraspodijele svoje Ability bodove, a prikaz mape bit će jednostavniji nego prije.

The Foundation će isprva biti dostupan za PC i PlayStation 4 od 26. 3., a na Xbox One će kasniti puna tri mjeseca gdje će postati dostupan tek 25. 6. ove godine.

 

Označeno sa: , , ,

Komentari (1)

  • Lazy

    17.03.2020 - 00:46

    Odlicna igra i jos da bude takovo “prosirenje” i veselju nema kraja :-), svakako zanimljivo zvuci…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?