HCL.HR

Sve poskupljuje pa tako i dodaci za Crusader Kings 3

Zoran Žalac 16.08.2022.   •   1 komentara


Izdavačka kuća Paradox Interactive odlučila je naknadno podići cijene DLC proširenja za svoju igru Crusader Kings 3, i to za nemalih 46%.

Crusader Kings je jedan od onih serijala koji vam mogu opustošiti novčanik svojim proširenjima više nego osnovnim igrama. A od ove jeseni povijesna će spletkarenja postati još skuplja.

Paradox Interactive je najavio kako će od 13. 9. podići cijene dvaju postojećih DLC-ova za Crusader Kings 3. Dodaci Fate of Iberia i Northern Lords tako će umjesto 7 eura ubuduće koštati 13 eura, odnosno bit će 46% skuplji.

Navodi se kako će nove cijene odražavati vrijednost budućih proširenja, što znači da Crusader Kings 3 ubuduće više neće imati DLC-ove jeftinije od 13 eura – ta su vremena prošla. Utjeha je jedino u tome što neće poskupjeti ekspanzija Royal Court, ona i dalje ostaje 30 eura. Doduše, igrači se mahom slažu da je to ionako previsoka cijena za količinu sadržaja kojeg Royal Court nudi.

Fanovi Crusader Kingsa ova poskupljenja nisu dočekali s razumijevanjem. Dok bi poskupljenja budućih sadržaja još mogli razumjeti, mnogi se slažu da je neopravdano podizati cijenu starim sadržajima. Kako to obično biva, igrači su nezadovoljstvo već krenuli izražavati dajući negativne ocjene igri na Steamu.

Komentari (1)

  • Rastmahatta

    17.08.2022 - 08:04

    Što reći, koji posluku porati?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?