HCL.HR

U Crusader Kings 3 Džingis-kan postaje skejterska legenda

Zoran Žalac 14.09.2020.   •   6 komentara


U opticaju se pojavio vrlo neobična korisnička modifikacija za strateški hit Crusader Kings 3 koja igri dodaje – skateboarding!

PC ekskluziva Crusader Kings 3 dopušta igračima da ispisuju neke bizarne priče. Jedan je tako svojoj frakciji razvio običaj ritualnog kanibalizma te je po osvajanju Rima konzumirao Papu. Nešto manje brutalna priča veže se uz korisničku modifikaciju Tony Hawk’s Pro Crusaders 1+2 koja je otprilike ono što se i sugerira tim nazivom – skejterski mod za Crusader Kings 3.

Nastao kao šala za tipa koji se nije mogao odlučiti između igranja THPS 1+2 i Crusader Kingsa 3, ovaj mod u igru uvodi karakternu odliku Skater. Nebitno što skateboarding nije postojao u vremenu kada se CK3 odvija, mod je itekako razrađen kroz priče o prvom izvođenju trika The 900, skejterskih rivalstava i međusobnih sporazuma. Naime, Džingis-kan ovom modom postaje skejterska legenda i kao takav ne napada druge vladare koji se u slobodno vrijeme bave skateboardingom kako bi se riješili stresa.

Modifikaciju možete preuzeti za Steam verziju igre preko Steam Workshopa.

Komentari (6)

  • Apocalypse4987

    14.09.2020 - 11:59

    hahahahahaha legendarno 🙂

  • SanKa

    14.09.2020 - 12:30

    hahahaha, koji vrh. nego hcl ekipa, kad ce recenzija doticne igre ? 😀 jos dvojim da li ju kupiti ili ne…zanima me jel jako slicna imperator romeu koji me jednostavno ubio sa detaljnoscu..fkt nemam tolko vremena da se ubacim u to

    • DjokaBA

      @SanKa, 14.09.2020 - 14:17

      Sto ne probas CK2 ? Bio je free na Steamu, mislim da je jos uvek. Bar ces steci utisak o tome kakva je trojka… Inace je detaljna mnogo, bas mnogo, kao i ceo serijal..

    • SanKa

      @DjokaBA, 14.09.2020 - 14:41

      dosta dobra ideja, thnx

    • Zilet

      @SanKa, 14.09.2020 - 21:22

      Trojka se poprilično razlikuje od dvojke.
      Milsim mehanike su manje više iste u svim Paradoxovim igrama na Clausewitz enginu, ali je sve drugačije grafički odrađeno.
      Ako ti je imperator bio previše onda će ti najvjerojatnije svi Paradoxovi naslovi na Clausewitzu bit previše…

    • SanKa

      @Zilet, 15.09.2020 - 09:00

      goddamnit 🙁 cak i nije previse u smislu da ne mogu pohvatati…tutorial je kriminalan, i sad da idem istrazivat sam da bih igrao par h navecer, nemam nazalost toliko vremena

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?