HCL.HR

Danas započinje transformacija mape u Call of Duty: Warzone

Domagoj Plantak 21.04.2021.   •   12 komentara


Uz treću sezonu za Cold War i Warzone koja počinje sutra, večeras u 21h čeka nas event kojim se Verdansk ušminkava za 80-e godine.

Sutra počinje treća sezona u Black Ops: Cold War i Warzone, no već večeras u 21 sat očekuje nas eksplozivni događaj pod nazivom Operation Rapid Sunder. Isti bi trebao potvrditi nuklearnu preobrazbu trenutne Warzone mape, koju će zamijeniti Verdansk iz 80-ih godina. Samim time ne očekujte potpuno novu mapu iz temelja, već svojevrsnu vremensku i tematsku promjenu postojeće.

“Očekujte eksploziju novog sadržaja u Cold Waru i traumatični zemljotresni Warzone update.” – ne bismo rekli da je Activisionova slikovitost u zadnjoj najavi bila slučajna. Nova verzija Verdanska je na putu, a hoće li transformacija biti gotova već danas, doznat ćemo navečer u 21 sat. Activision se jučer usputno pohvalio da je Warzone premašio 100 milijuna igrača.

Za one kojima Warzone ide na živce, Activision se naravno pobrinuo i za finu dozu dodatnog sadržaja za Black Ops: Cold War uoči sutrašnje treće sezone. Čeka nas još jedan događaj pod nazivom Hunt for Adler, gdje ćemo kroz uspješno odrađene zadatke biti nagrađeni i skinom istoimenog operativca. Više o samom događaju znat će se sutra kad sezona i počne, a isti će biti integriran i kroz Warzone.

Tijekom treće sezone dolazi nam čak šest novih oružja, od kojih će novi snajper i SMG biti dostupni već ovaj tjedan. Tu su i četiri nove multiplayer mape, među njima dobar stari Standoff iz Black Ops dvojke, na kojem ćemo ponovno zaigrati ipak nešto kasnije tijekom sezone. Tu je i Duga, mapa čiji je „zabranjeni“ prikaz procurio početkom mjeseca, zbog čega smo tada mislili da se radi o dijelu nove Warzone mape.

Ista predstavlja i novu regiju za Outbreak zombije, a na bojište se uz tri nova operativca vraća i kapetan Price, koji očito nastoji popraviti lošiji dojam Cold Wara naspram rebootu MW-a. Tome govori u prilog i da će svi koji kupe Cold War na početku sezone, dobiti hladnoratsku verziju Pricea potpuno besplatno (vlasnici CW-a imat će ga po defaultu). Od starih modova iz Black Opsa vraća se popularni Sticks and Stones, a tu je tako i pripadajuće ballistic knife oružje.

Od ostalih promjena tu je standardno povećanje prestige limita i još svašta nešto, ali sigurno vas zanima i koliko gigabajta trebate iskeširati na tvrdom disku ovaj put. Situacija nije tako strašna – na konzolama između 8,3 i 12,3 GB za Cold War te 25,6 do 25,9 GB za Warzone. PC ne odstupa daleko od toga – 13,1 gigabajta za Cold War i 25,2 za Warzone. Kombiniranjem igara na svim platformama tako ćemo preuzimati manje od 50 gigabajta, što je sasvim dobro s obzirom na prijašnje cifre. Barem za sada.

Komentari (12)

  • Agent

    21.04.2021 - 14:20

    Ovih eventa za warzone kolko sam vidio ima dosta u sljedeća 2-3 dana i nadam se da neće za svaki trebat nešto skidat jer inače dosta njih neće stići ni odigrat/vidjet to.

    • doctorsparta

      @Agent, 21.04.2021 - 14:46

      Ufff da smak svijeta ako se profula event. To su neviđene genijalnosti. Možda profulaš natjecanje u gađanju zombij jednoroga u gulagu sa kondomima. Life changing gaming experience.

    • Agent

      @doctorsparta, 21.04.2021 - 14:51

      Poznavajući njih mogli bi dati oružje samo na eventu,pa tko ima samo to na dobrom je gubitku

  • Arthur

    21.04.2021 - 14:34

    Sve je to dobro samo se nadam da nećemo dobiti futuristički cod pa da dobijemo preobrazbu toga. Može ako će biti kao dodatna mapa ali ne kao zamjena. Čak mi se ni ovo baš ne sviđa jer mi se sviđa dosadašnji tip mape ali nikad se ne zna. Možda i bude na kraju dobro.

    • Agent

      @Arthur, 21.04.2021 - 14:40

      Mislim da će biti zamjena,jer ista mapa samo s malo drugačijem izgledom sumljam da bi stavili kao dodatnu.

    • TataMataAkrobata

      @Agent, 21.04.2021 - 23:20

      SumNJam.

    • Agent

      @TataMataAkrobata, 22.04.2021 - 08:25

      A vidio sam već kad sam odgovorio a nema mogućnost ispravljanja a nema smisla napisat još jedan komentar za ovo.

  • Faris.com

    21.04.2021 - 15:22

    Znači i dalje ostaje kao “modern warfare” BR? Dosadili su više heartbeat scanneri i ostala futuristična sranja,najviše bih volio kad bi pored mape,sva oružja zamjenili za ona iz 80-ih.

    • Bojovnik_1991

      @Faris.com, 21.04.2021 - 18:30

      Dečec, to nisu futuristična sranja, već sadašnjost…

    • Faris.com

      @Bojovnik_1991, 21.04.2021 - 21:21

      Nije bitno je li to sadašnjost ili nije,mislim da se svi možemo složiti da je toga previše,ali eto,to je samo moje mišljenje,jer osjećaj pucanja niko nije odradio ni blizu kao u Warzone-u (bar u BR),po meni bi nekoliko puta bilo bolje da malo smanje tu tehnologiju i to…

    • Agent

      @Faris.com, 22.04.2021 - 09:40

      Onda bi dobili isti Battlefield i njegov BR a 2 ista BR nam ne treba

  • SanKa

    22.04.2021 - 09:44

    odigrao s ekipom par 1…nelose….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?