HCL.HR

Darksiders 3 bi uz nove dodatke mogao biti sasvim nova igra

Pero Mlinar 21.12.2018.   •   5 komentara


Darksiders 3 dobio je zakrpu koja uvodi alternativni stil borbe, redizajnirani checkpoint sustav, povećani maksimalni level i još ponešto zanimljivih stvari.

Iako Darksiders 3 nije bio dočekan kao što su se njegovi tvorci nadali, velika većina igrača u njemu je vidjela potencijal zakopan podno čudnih odluka u dizajnu koji su igru u konačnici učinili suviše frustrirajućim iskustvom. Gunfire Games i THQ Nordic vrlo brzo su uvažili primjedbe igrača te je tako jučer stigla zakrpa koja ispravlja neke od njezinih problematičnijih dijelova.

Najveća promjena svakako je uvođenje mogućnosti odabira između dosadašnjeg tipa borbe i onog karakterističnog za prošle nastavke. Taj alternativni tip borbe dolazi pod nazivom Classic pa, primjerice, omogućuje Fury prekidanje započetih napada te trenutnu uporabu stvari iz inventara.

U potpunosti je redizajniran i sustav snimanja napretka. Darksiders 3 bio je često suviše težak zbog vrlo malog broja udaljenih checkpointova, što bi sada trebalo biti ispravljeno strateškim dodavanjem novih.

Poboljšano je skakanje te hvatanje za dostupne površine, maksimalni je level dignut na 200 te su dodani novi predmeti kojima možete ponovno napuniti Nephilim’s Respite i vratiti bodove utrošene na otključavanje vještina i sposobnosti.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Demon90

    21.12.2018 - 20:50

    Tako i treba ??????

  • l)oolvl

    22.12.2018 - 03:09

    još jedan dokaz da je igre najbolje kupovati barem mjesec dana nakon izlaska

    • Demon90

      @l)oolvl, 22.12.2018 - 04:54

      Upravo tako. Je planiram uzeti ovih dana taman sada kada su popravili. Iako ću vjerovatno probati i ovo kako su originalno zamislili

  • klanfa78

    22.12.2018 - 17:14

    I što dokazuje da je recenzija i ocena bila na mestu!
    ?

  • mika76

    04.01.2019 - 19:59

    ovo je najveći promašaj od igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?