HCL.HR

Darksiders 3 imat će više različitih završetaka

Zoran Žalac 19.07.2018.   •   6 komentara


Darksiders 3 u jednom će trenutku tijekom igre donijeti prekretnicu, kako za gameplay, tako i za priču koja će imati više različitih krajeva.

Dosadašnje igre Darksiders serijala imale su vrlo maštovitu, ali i jasno zacrtanu priču na čije odvijanje igrač nije imao skoro pa nikakav utjecaj. To je nešto što su developeri htjeli promijeniti s nastavkom pa će Darksiders 3 po prvi put u serijalu imati grananje u priči, odnosno višestruke završetke ovisno o nekim igračevim odlukama i odabirima.

Kako piše španjolski portal Hobbyconsolas koji je imao prilike zaigrati igru, u jednom trenutku tijekom igre protagonistica Fury morat će donijeti odluku. Ta odluka promijenit će gameplay i ponuditi različite završetke njezine avanture. Ostaje za vidjeti hoće li ti različiti završeci biti uzeti u obzir u nekoj budućoj igri ili će sami developeri na kraju odabrati kanonski završetak.

Usput rečeno, otkriveno je i tko će posuditi glas glavnoj junakinji Fury. Bit će to glumica Cissy Jones koja iza sebe ima zapažene uloge u industriji videoigara – čuli ste ju u Firewatchu kao misterioznu Delilah, a u Destinyju 2 glumila je Sloane.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • RaspudicT1986

    19.07.2018 - 17:39

    steta kaj je zenski lik….nemogu se tako uzivit

    • KhorneFlake

      @RaspudicT1986, 19.07.2018 - 18:00

      Tako je kreator likova zamislio jahače još na početku. Izgled Fury i odgovara skoro 100% njenom stripskom predlošku:
      https://readcomiconline.to/Comic/Darksiders/Full?id=72278

    • RaspudicT1986

      @KhorneFlake, 19.07.2018 - 18:36

      ma razumijem ja to ali ono bilo bi bolje da je neki tip kao WAR

    • CrashGamer

      @RaspudicT1986, 20.07.2018 - 11:31

      Pa i ženski likovi mogu biti badass. Pogledaj naprimjer nove Tomb Raider igre obožavam ih. Fury izgleda pre zakon i nisu je stavili da bude u metalnom bikiniju samo zato sto je žensko i to je napredak za video igre što se tiče mene. Napokon je u igrama moguće igrati ženske likove da se ne osječaš ko striptizeta. Zato ih nikad nisam ni igro. Ovaj armor izgleda badass, jedino su štikle nepotrebne.

  • TheGreatIdiot

    19.07.2018 - 18:06

    Uopće mi ne treba više krajeva u takvoj igri. Dajte mi jedan sretan kraj da je ne mogu donijeti lošu odluku i to je to. Bitan mi je put a ne cilj, pogotovo ako je cilj nesretan!

  • goldfinger

    20.07.2018 - 11:55

    Malo mi se čini da su počeli previše forsirati ženske glavne likove u zadnje vrijeme,ali očito je trenutno taj trend u modi,jbg.I ja bi rađe u Darksiders 3 vidio muškog glavnog lika,ali što je-tu je….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?