HCL.HR

Days Gone Photo Mode dokazat će da i zombiji mogu biti modeli

Hrvoje Smoljić 18.03.2019.   •   2 komentara


Progone vas zombiji, a nitko vam ne vjeruje? Days Gone ima rješenje! Izvadite fotoaparat, nabacite filter, dodajte okvir sa srčekima i opalite pokoji selfie s krvoločnim gadovima.

Prava je šteta kada imate igru koja dobro izgleda, a ne preostaje vam ništa osim siromašnog screenshota. Srećom, u posljednjih nekoliko godina u igrama sve češće viđamo popularni Photo Mode s kojim je lakše (i ljepše) uloviti željene kadrove. Iznimka nije niti nadolazeća zombi akcijska avantura Days Gone čiji će Photo Mode pružiti do sad neviđen broj opcija za uljepšavanje slika.

Proizvođač je jasno naveo kako mu je namjera simulirati korištenje prave kamere u stvarnom svijetu. U skladu s tim, uz potpunu slobodu kretanja iste, igračima će na raspolaganju biti čak 55 različitih kategorija za prilagodbu  svakog detalja konačne slike. Tu su dakako brojni okviri i filteri, određivanje točke fokusa i osvjetljenja, ali i mogućnost gradacije boja i sličnog. Kako se ne bi pogubili u moru mogućnosti, različite postavke bit će moguće i spremiti za kasniju upotrebu.

S obzirom da će Days Gone imati dinamičan sustav dana i noći, raznolike okoliše i vremenske uvjete – ne sumnjamo kako ćemo i u ovom modu vrlo lako provesti nekoliko sati. Ako uopće budemo imali vremena za naslikavanja pored hordi krvoločnih zombija.

Komentari (2)

  • mr.labud

    18.03.2019 - 23:26

    To nisu zombiji

    • Hrvoje Smoljić

      @mr.labud, 19.03.2019 - 10:09

      Naslov se ne referira na sliku 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?