HCL.HR

Days Gone poziva vas na bajkersko vjenčanje

Zoran Žalac 13.02.2019.   •   6 komentara


Sony je na romantičan način pred dan zaljubljenih odlučio ispričati tragičnu priču o ljubavi protagonista igre Days Gone.

Otvorim ja prekjučer službeni mail i vidim da mi je urednik poslao poštu s naslovom “Pozivnica za vjenčanje”. U trenu samo što me nije šlagiralo. Pa kud se sad ženi, tek sam uzeo kredit da mogu otplatiti poklone za sve svatove u koje sam već pozvan!

Na moju sreću, možda čak i Igorovu, ispostavilo se da je pozivnica za vjenčanje ipak samo Sonyjeva promocija nove PS4 ekskluzive Days Gone. Naime, uzeli su se Deacon St. John, glavni lik te igre, i njegova bolja polovica Sarah Whitaker.

To se inače dogodilo prije onoga što će se događati u samoj igri koja je post-apokaliptična avantura sa zombijima a ne romantični ljubić. Razlog zašto nam tvorci Days Gone to pokazuju jest taj što veza sa Sarah uvelike definira protagonista. Deacon je bio okorjeli bajker prije nego je upoznao zgodnu botaničarku, ali je zbog nje ostavio svoju bajkersku družinu. To je ujedno i objašnjenje zašto je on vuk samotnjak, tj. “bajker lutalica” u razrušenom svijetu.

Trailer nas navodi na zaključak da je Sarah pokojna, ali je li to zapravo istina i što se krije iza tragično prekinutog braka doznat ćemo 26. 4. kada igra postane dostupna na PlayStationu 4.

Komentari (6)

  • Ki-ya Karate Monster

    13.02.2019 - 16:01

    Hah bajkersko vjencanje, dobra ideja dobra nema šta

  • Oldschoolgamer

    13.02.2019 - 20:59

    Steta sto za pc i xbone nema ovakvih dragulja od igri☹️☹️☹️

  • drazensi

    13.02.2019 - 21:54

    Uf, bome mi je dugo trebalo da skuzim da je Deacon legenda Sam Witwer :). Igrat ce se ovo :).

  • SanKa

    14.02.2019 - 15:32

    please dont suck

  • MR.KILLER

    14.02.2019 - 21:03

    Jel igra prevedena na hrvatski.

  • funky0308

    15.02.2019 - 10:02

    Biti ce ovo dobro, bas sam se zazelio jedne dobre igre, sa snaznom i kvalitetnom pricom koja ce me provesti kroz taj svijet. Svaka cast i Rockstaru i Ubisoftu i svima ostalima ali ja bi stvarno htio odigrati jednu igru koja ima svoj pocetak i kraj (nadam se da me se nece doslovno shvatiti pa da opet krenu sulude rasprave o nicemu). Iz tog razloga se i veselim The Last of Us II , super je sloboda u RDR2 ali ponekada bi bas prosao igru u stilu jedne dobre knjige, gdje igramo po redu i pravilima koje su zamisljene scenarijem i gdje nema puno lutanja, gdje se prica konstantno vrti…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?