HCL.HR

Dead Island 2 koristit će karte za sustav vještina

Zoran Žalac 30.01.2023.   •   3 komentara


Razvojni studio Dambuster otkrio je kako ćemo u Dead Islandu 2 umjesto razgranatog sustava vještina imati dinamično korištenje karata.

Dead Island 2 će imati različite likove kojima ćemo nadograđivati njihove vještine, baš kao i u prvoj igri prije 13 godina. Međutim, način otključavanja i korištenja vještina bit će ponešto drugačiji u nastavku.

Razvojni tim Dambuster u intervjuu za magazin Game Informer otkrio je da će Dead Island 2 koristiti sustav karata, odnosno kartica za vještine. Igrač će tako imati ograničen broj mjesta za aktivne vještine koje će izvlačiti kao karte iz špila. Spominje se mogućnost brze izmjene karata za vještine, npr. da možete odskočiti s jednim setom vještina, a doskočiti s drugim.

Iako to zvuči da bi izmjena karata mogla biti nasumična, kao npr. u Back 4 Blood, developeri navode da će izmjena karata biti po željama igrača – kad god i kako god igrači to žele. Ističu kako taj sustav omogućava riskiranje, ali isto tako čini razliku među igračima i njihovom stilu igranja.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • voodooguyy

    30.01.2023 - 14:06

    Pa čak i realno, ne može svaki character biti svemoguć. Limitiraju ti opcije kako bi se što više potrudio proći određene misije i/ili zone.

  • Arcer

    30.01.2023 - 17:05

    Nadam se da nisu karte krive sto je igra malo kasni 😄

  • Enrubius

    30.01.2023 - 17:36

    Nije mi baš napeto to s tim sustavom karti, al ajde valjda će igra bit dobra u globalu, već me odavno i hype prošao za tu igru. Možda na kraju igra i bude ok, s obzirom da se od nje realno ne očekuje previše.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?