HCL.HR

Ne budite očajni, prijavite se za testiranje Desperadosa 3

Zoran Žalac 03.07.2019.   •   1 komentara


Desperados 3 će prije izlaska održati zatvoreno testiranje beta verzije za koje se možete prijaviti u idućih nekoliko dana.

Desperados 3 je na E3 sajmu bio nominiran za najbolju stratešku igru, no u konačnici je nagrada otišla naslovu John Wick Hex. Kako kaže izdavač THQ Nordic – šanse nisu imali protiv Johna Wicka iako je i njihova igra “breathtaking“.

U to se i sami možete uvjeriti kroz testiranje beta verzije koje će se održati od 9. 7. do 21. 7. Testiranje je zatvorenog tipa pa se za isto morate prijaviti, ali čini se kako odabir igrača neće biti nasumičan jer se u upitniku prilikom prijave morate izjasniti koja vam je motivacija za sudjelovanje, tj. zašto želite igrati betu Desperadosa 3, koliko dugo i s kakvim kontrolama. Pomoći će također ako navedete da ste igrali prijašnje Desperadose, Commandos, Robin Hood – Legends of Sherwood te Shadow Tactics.

Za prijavu vam je također potreban Steam ID, a morate zadovoljiti i minimalne hardverske zahtjeve: Intel Core i5 četvrte generacije, 8 GB RAM-a te GeForce GTX 660 ili AMD 7870.

Puna verzija igre još uvijek nema datum izlaska, ali očekujemo ju nekad na jesen 2019. godine.

Komentari (1)

  • Optimyst

    03.07.2019 - 17:45

    Aleluja,ovo mi je uljepšalo dan,mislio sam da su Desperadosi mrtvi.

    Svojevremeno je Helldorado ustvari bio Desperados 3,pa je naslov igre malo zbunjujuć.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?