HCL.HR

Velike promjene stižu u Destiny 2 s novom Forsaken ekspanzijom

Zoran Žalac 05.06.2018.   •   4 komentara


Bungie je otkrio novo proširenje za Destiny 2 koje stiže ove jeseni i igri daje sasvim novi ton te neke vrlo značajne izmjene u gameplayju.

Destiny 2 do sada nije oduševio fanove sa svojim popratnim sadržajem. Štoviše, prošlog su tjedna već krenule priče kako Bungie planira prekinuti svoje partnerstvo s Activisionom i prodati im Destiny franšizu. To se možda i ostvari jednoga dana, no ove godine ćemo sigurno vidjeti još proširenja za Destiny 2.

Konkretno, ove jeseni vidjet ćemo ekspanziju zvanu Forsaken. Ista stiže 04. 09. i donosi neka interesantna osvježenja u igru. Radnja će biti smještena na Reefu gdje ćemo posjetiti The Tangled Shore i The Dreaming City. No, neće to biti turistički posjet, naravno. Naime, s Caydeom-6 ići ćemo u osvetničku misiju lova na osam Barona koji su pobjegli iz zatvora.

Svaki od tih Barona bit će specifičan po nečemu; npr. jedan je snajperist, drugi koristi hladna oružja i sl. Oni će nam predstavljati glavni izazov, ali i priliku za kreativnije pristupe s novim sustavom naoružanja. Naime, Forsaken ekspanzija uklonit će ograničenja za vrste oružja pa ćemo npr. moći sastaviti arsenal od tri raketna bacača, tri sačmarice i sl. Ili tri luka, s obzirom da je to novopridošlo oružje.

Osim novih oružja i ostale opreme naći će se tu i devet dodatnih moći, uključujući teleportaciju, vatreni tornado itd. Sve to moći će se iskoristiti na novim misijama i avanturama, ali i u Gambitu, koji je kompetitivni PvE mod 4v4 formata. Na prvu je ovo malo zbunjujuće, ali premisa je dosta zgodna – dva se tima bore u zasebnim arenama i jedni drugima usput šalju protivnike. Pri tome jedan igrač u svakom timu može prijeći na protivničku arenu i tamo uzrokovati kaos.

Komentari (4)

  • hpollowda

    05.06.2018 - 18:53

    Destiny 2: Dead and buried DLC

    Da nisu izbacili poluproizvod i da je sve ovo u igri bilo u startu možda bi bila drugačija priča.

  • nikolapro55

    05.06.2018 - 22:28

    Propala igra 😀

    • l)oolvl

      @nikolapro55, 06.06.2018 - 11:23

      kad se samo sjetim hajpa pred izlazak… 🙂

  • ck7

    06.06.2018 - 10:29

    Mene jedino šta čudi u ovoj objavi jest da ima još uvijek ljudi koji igraju ovaj early access naslov…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?