HCL.HR

Nova generacija Destinyja 2 na konzolama bit će dostupna od 12. mjeseca

Zoran Žalac 15.10.2020.   •   5 komentara


Destiny 2 će dobiti besplatne nadogradnje za konzole devete generacije, ali ne odmah po njihovom lansiranju nego u 12. mjesecu ove godine.

Destiny 2 bit će igriv na PlayStation 5 te Xbox Series X/S konzolama čim se te konzole pojave u prodaji; ali kao igra za PS4 i XBO. Nadogradnja na tzv. next-gen verziju doći će mjesec dana kasnije – 8. 12. ove godine za sve tri konzole, poručili su iz Bungieja.

Xbox Series X i PlayStation 5 vrtit će next-gen verziju Destinyja 2 u 4K rezoluciji i 60 sličica po sekundi. Na Xbox Series S konzoli igra će ići u 1080p rezoluciji i 60 sličica po sekundi.

Osim više rezolucije i boljih performansi, igrači mogu očekivati brža učitavanja te mogućnost određivanja Field of View opcije, slično kao i u PC verziji. Sve next-gen verzije imat će podršku za cross-gen multiplayer, što znači da će PS5 igrači moći igrati s PS4 igračima, a XS igrači s XBO igračima.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Hadvar

    15.10.2020 - 16:57

    pa igra je free to play sta ne? Ocekivano je da ce biti besplatna nadogradnja

    • Zoran Žalac

      @Hadvar, 15.10.2020 - 17:07

      Podrazumijeva se besplatno, ali ne i nadogradnja kao takva. Apex Legends je isto besplatna igra pa za sada nije najavljena nikakva nadogradnja za istu. Vjerojatno će biti, ali eto – za sada još nije. Isto tako je i Rocket League besplatan pa se ne zna hoće li dobiti ikakvu nadogradnju ili neće.

  • Emperor Ghaleon

    15.10.2020 - 17:13
    • personauser

      @Emperor Ghaleon, 16.10.2020 - 00:25

      Sigurno je to neka pogreska jer Sony jos nije potvrdio da izlazi i za PS4

    • Emperor Ghaleon

      @personauser, 16.10.2020 - 14:03

      Nećemo sad polagati previše nade u to (iako se i na nekom mađarskom sajtu prije par dana pojavila ova glasina), ali nikad se ne zna sa sigurnošću. Sjeti se da je Sony na svojoj konferenciji napisao ispod nekih ”ekskluziva”
      >*also available on PC
      pa kasnije rekli da je pogreška. Je. Onaj tko je radio trailere, onaj tko je pregledao te trailere, i onaj tko je odobrio trailere nisu skužili grešku. To su priče za malu djecu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?