HCL.HR

Divinity: Original Sin 2 igračima daruje vrećice s poklonima

Filip Zorić 09.03.2019.   •   4 komentara


Larian Studios nam je prije dvije godine kao dar uručio odličan RPG pod nazivom Divinity: Original Sin 2, a sada su nam spremni dati i vrećice s poklonima.

Divinity: Original Sin 2 je RPG koji je stigao na tržište 2017. godine i impresionirao nas svojom kvalitetom. Tvorci igre su od samog datuma izlaska častili igrače novim sadržajem za igru, a izgleda da još nije došao kraj njihovoj darežljivosti.

Naime, trenutno je u Divinity: Original Sinu 2 dostupna prva vrećica s poklonima. Ovo je zapravo besplatan dodatak igri, a u vrećici se nalaze nove kozmetičke opcije za vaše likove poput lica i tipova frizura. Tvorci igre, Larian Studios, obećaju kako je ovo zapravo prva od nekoliko besplatnih vrećica s poklonima koje će stići u igru ove godine. Također su istaknuli kako se vrećice razlikuju od kutija s lootom jer sadrže poklone za igrače umjesto loota.

Druga vrećica s poklonima stiže kasnije i još nemamo datum izlaska, ali će sadržavati još kozmetičkih nagrada i dodatke nadahnute modovima koje su kreirali igrači. Ekipa koja je napravila Divinity: Original Sin 2 još nije spremna otkriti što će sadržavati ostale vrećice koje ćemo dobiti ove godine. Osim Larian Studiosa, na ovim će dodatcima igri raditi razvojni timovi Fools Theory i Anshar Studios.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • JohnSence

    09.03.2019 - 12:12

    Ajmo 3. Dio

  • bozicni_zeko

    09.03.2019 - 12:42

    Ma, igretina samo takva. Prvi put sam počeo igrati i mislio sam da je igra glupa pošto nisam poznao serijal, odlučio sam igri dati za tjedan dana drugu šansu, odigrao sam još malo i na kraju mi je ispala jedna od najboljih igara godine.

  • mili1985

    09.03.2019 - 15:16

    Eto, prisiljen sam onda opet pokrenuti ovu legendu.

  • Ctrl_Alt_Del

    11.03.2019 - 11:55

    Da nema besplatnih vrećica sigurno je ne bih kupio, ali ovako… Svaka čast ponosnim vlasnicima, sad imaju i vrećice u kolekciji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?