HCL.HR

Divinity: Original Sin 2 zasluženo prodan u više od milijun primjeraka

Petra Rukav 29.11.2017.   •   6 komentara


Veliki ovogodišnji hit, koji nam je stigao iz Larian Studiosa, svojim originalnim grijehom uspio je privući veliku fan bazu i prodati značajan broj kopija.

divinity original sin 2 prodan

Nije pretjerano reći da Divinity: Original Sin 2 spada u skupinu koju čine samo najbolji naslovi koje smo zaigrali ove godine. Larian Studios dostavio nam je predivnu igru i jedan od najboljih PC RPG-ova svih vremena. Ako vas u ove riječi nije uvjerila Zoranova recenzija, onda vam je stav mogla poljuljati činjenica da je nastavak Divinity: Original Sina u samo četiri dana nakon izlaska prodan u više od pola milijuna primjeraka.

Sada, nakon nešto više od dva mjeseca, taj broj porastao je još za toliko, drugim riječima, ovogodišnji hit Larian Studiosa prevalio je brojku od milijun prodanih kopija. Dakako, radi se o impresivnom uspjehu s obzirom na to da pričamo tek o kratkom vremenskom roku, a svoje veselje ovim dostignućem developer je izrazio sa smiješnim memom.

Jeste li igrali Divinity: Original Sin 2? Kako se vama dopao povratak u ovaj fantazijski svijet?

Komentari (6)

  • JohnSence

    29.11.2017 - 15:08

    Znaci ta igra, savrsena. Prvo me odbila svojom tezinom ,ali dao sam joj jos jednu sansu i vratila mi je i to dobro! Zasluzuje bar jos milijun prodanih primjera!

    • baDarmageddoN

      @JohnSence, 29.11.2017 - 17:51

      Još 9 milijuna zaslužuje, da bude lijepi okrugli broj 😀 Ali da… Ja sam isto odustao zbog nekih stvari i nisam došao dalje od broda-onda znaš koliko sam odigrao. Ali mi je eto bilo teško nakon par dana jer me interesiraju takve igre pa sam joj ipak dao šansu. Kad ono- vau. Igra u svojem žanru zaslužuje GOTY. Čak bi ju svrstao uz HZD i Zeldu te Resi 7 VR kao meni najbolje igre ove godine 😀 Igra koja je mnogima prošla ispod radara a čak je i Zoran izvadio tešku artiljeriju i dao igri zaslužene ogromne bodove uz fenomenalnu recenziju.

    • Czar

      @baDarmageddoN, 29.11.2017 - 18:30

      Nije prošla ispod radara nego je ovo jedan od težih rpga gdje nemaš neke strelice koja ti pokazuje kamo ići i što napraviti nakon što pokupiš quest.
      To jednostavno moraš sam odgonetnuti, znači na tragu rpga iz kasnih 90ih poput bg1, Tormenta i sl.
      Uostalom i jedinica je bila takva i ja kao veteran žanra priznam da sam se znao fino pogubiti jer mi nešto promaklo.
      U svakom slučaju fantastična igra, nije za široke mase.

    • baDarmageddoN

      @Czar, 29.11.2017 - 18:35

      Ja to volim. Ta igra je sve ono što su igre nekada imale…sve što si nabrojao. I više. Savršeno odgovara u današnje vrijeme “vodim te za ruku” igara koje isto volim ali s vremena na vrijeme ovo je kao dobitak na lotu. A skoro sam zbog gluposti odustao od takvog bombona.

    • sgtbare

      @JohnSence, 30.11.2017 - 23:27

      najvise me dobila na tezinu, nevjerojatno kako moze biti zarazna igra…

  • Pussybomber

    29.11.2017 - 21:32

    Ja sam kupio igru zbog dobri ocijena i naravno recenzije od HCL 🙂 jer ne igram ovake igre… Kada sam počeo igrati prvi par minuta, nisam se snašao i odustamo sam od nje…ali sam joj dao šansu i pomalo samo se zaljubio u igru i mogu vam reći da sam se zarazio toliko da me niti jedna druga igra sada ne zanima dok ne pređem ovo. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?