HCL.HR

Djed Božićnjak može biti vaš novi ljubavnik u The Sims 4: Seasons

Zoran Žalac 25.06.2018.   •   0 komentara


Nova ekspanzija koja je ovih dana postala dostupna za The Sims 4 donijela je neočekivanu mogućnost. Igrači, naime, mogu zaskočiti Djeda Božićnjaka.

Serijal životne simulacije The Sims kroz godine je postajao sve fleksibilniji po pitanju toga s kime možete flertati i koga možete odvesti u krevet. U prvoj igri te su interakcije bile vrlo ograničene (bog zna da sam pokušavao flertati s Avril Lavigne u Superstar ekspanziji). U drugoj su već stigle istospolne veze, a u trećoj ste već mogli flertati s vampirima i sličnim mitskim bićima. Neki uporni igrači čak su imali Grim Reapera za ljubavnika.

Dolaskom nove Seasons ekspanzije za The Sims 4 proteklog vikenda lista likova dostupnih za povaljivanje flertanje proširena je s još nekim mitskim likovima. Prvi je Djed Božićnjak iliti Djed Mraz koji se u igri zove Father Winter. Naravno, kako bi se izbjegle bilo kakve kontroverze, ovaj Djedica nosi plavi kaput, a ne crveni.

Stoga, ako je to vaš đir, sada znate – Djedicu možete zavesti i odvesti na neke nove lokacije gdje se rade stvari za odrasle. Štoviše, možete i dijete napraviti s njime. Da stvari budu zanimljivije, dijete Father Wintera dobiva određeni trait, odnosno oznaku.

Stvari postaju još bizarnije s drugim likom. Naime, u Simsima od sada možete flertati i sa strašilom… Ako imate takve potrebe. Nije da vas osuđujemo.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?