HCL.HR

Domaći gamer otkrio skrivenu verziju GTA Online deset godina nakon izlaska

Zoran Žalac 04.08.2023.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Ako iz nekog razloga odlučite emulirati Xbox 360 verziju igre Grand Theft Auto 5 na PC-ju, na taj način možete pristupiti skrivenoj verziji GTA Online.

Grand Theft Auto 5 uskoro će napuniti deset godina postojanja i nevjerojatno je da još uvijek postoje skrivene stvari koje ljudi pronalaze. Jedna od takvih stvari sad je i nikad viđena beta verzija GTA Online, koju je pronašao domaći igrač pod nadimkom KimiSha19, inače i aktivni član našeg Discord servera gdje se okupljaju najveće gamerske face iz regije.

KimiSha19 primijetio je kako Xbox 360 verzija GTA 5 sadrži skrivenu beta verziju GTA Online do koje možete doći emuliranjem igre na PC-ju. Otkriće je fascinantno jer nam je ovo prvi uvid u neke stvari koje su bile u planu za GTA Online, a na kraju ih nismo dobili.

U ovoj beta verziji cijelo je sučelje bilo drugačije, npr. kad bi vam lik poginuo vidjeli biste koje vas je oružje usmrtilo i u koji dio tijela ste bili pogođeni. Postojao je također i znatno drugačiji kreator lika, pozivanje mafijaša u pomoć, itd.

Ne znači nam to puno za GTA Online kakvog danas poznajemo, ali je svejedno impresivno kako je ova beta bila skrivena cijelo ovo vrijeme dok ju KimiSha19 nije pronašao.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • TheCaptainCrash

    04.08.2023 - 23:23

    trebali su ostaviti mapu u boji, bolje je izgledalo

  • ikskutija

    07.08.2023 - 10:41

    Pohvale coviku na otkricu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?