HCL.HR

Doom Eternal najavljuje opaki okršaj motorke i sjekire

Zoran Žalac 06.06.2019.   •   5 komentara


Bethesda ima savim razuman razlog da iduće nedjelje ostanete budni do pola tri ujutro. Zove se Doom Eternal, ima motorke i sjekire.

Doom Eternal bit će centralna igra Bethesdinog programa na E3 sajmu, to već i vrapci na granama znaju. Sada pak znamo da će novi Doom između ostaloga dobiti trailer fokusiran na priču, kao i nove kadrove gameplaya. A u kadrovima – bože me sačuvaj – obračun motorke i crvene sjekire.

Vidjeli smo već u prvom prikazu gameplaya prošle godine da će u igri biti mačeva, a evo potvrde da u paklu ima onih koji preferiraju dvostrane sjekire. Tko zna, možda se i Doomslayer dohvati jedne takve.

Bethesdina će konferencija inače biti samo za najžešće fanove – ne jer će donijeti hrpu brutalnosti iz novog Dooma, nego zato što će se održati u ponedjeljak u pola tri ujutro po našem vremenu.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • KhorneFlake

    06.06.2019 - 19:29

    Uf, ako budem morao raniti na posao…

  • HyPo

    06.06.2019 - 20:08

    Veliki sam fan DOOM pucačina i stavljam alarm za 3 i pol ujutro 🙂

  • Brajan D.

    06.06.2019 - 20:47

    Uhhhh, već vidim da će bit brutalno! ?

  • nemessis

    06.06.2019 - 22:01

    Iskreno volio bi da bude nesto kao doom 3 horor kada te iza ugla zaskoci ili kada se vrata otvore neka i samo pinky monster ti izleti tada samo sto se nisam blago receno u…. od straha, sada ovaj zadnji doom 4 sam presao i nisam bas nesto zadovoljan iako sam fan doom igra i onih starijih jos, ovaj zadnji mi baca totalno na neku arena battle, osim grafike koja je dobra i ajde smash & destroy drugo mi nista ne valja u toj igri to jest jedva sam cekao da zavrsim da ga pređem kolka mi je bila monotona igra, ako bude i ovaj nesto tipa battle arena i cistog smash & destroya veliki fail od mene

  • SeLjAnCuRa94

    06.06.2019 - 23:29

    Dali ima živih na serverima prethodnog doom (PS4)?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?