HCL.HR

Dostupan je alat za povezivanje više Fortnite računa

Pero Mlinar 07.02.2019.   •   2 komentara   •   Tehnologija


Prije nego što je omogućen cross-play, Fortnite je u određenim slučajevima tražio kreiranje većeg broja računa. Novi alat trebao bi u određenoj mjeri taj problem.

Prije nego što je u potpunosti omogućio mogućnost cross-playa, Fortnite se prošle godine zatekao usred skandala nakon što igrači koji su igru zaigrali na PlayStationu 4 isti račun nisu mogli iskoristiti na Nintendo Switchu. Oni koji su se našli u toj situaciji bili su primorani otvoriti novi račun i naravno – izgubiti sav ostvareni napredak, virtualni novac i predmete.

Fortniteov alat za spajanje računa trebao bi poslužiti kao svojevrsni lijek toj tegobi. Iako se u njemu nudi poveći izbor platformi, trenutno ipak možete spojiti račune samo ako ste na jednom od njih igrali na PlayStationu 4 prije 28. 9. 2018., a na drugom na Xboxu One ili Nintendo Switchu. To će se, sudeći po sučelju, u budućnosti vjerojatno promijeniti, ali alat je trenutno namijenjen ispravljanju posljedica otprije spomenutog skandala.

A ima ovaj alat još nekih mana. Njime tako, barem trenutno, možete prebaciti samo novce i predmete, a ne osvojene XP bodove i levele. Osim u slučaju moda Save the World kojega ionako nitko ne igra – tamo možete i to. Isto tako, proces nije istovremen nego je potrebno je čekati dva tjedna da bi došlo do prebacivanja. Osobnu iskaznicu zasad ne trebate slikati, ne treba vam ni krsni list, ali vidjet ćemo kako će se situacija razvijati.

Komentari (2)

  • Vass

    07.02.2019 - 17:22

    Proklet bio dan kad je najvljen fortnite.

    • Samurai7779

      @Vass, 08.02.2019 - 12:24

      Što bi volio da snimim neki film gde lil

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?