HCL.HR

Od sada možete besplatno isprobati PC verziju Dragon’s Dogme 2

Zoran Žalac 29.06.2024.   •   2 komentara


Capcom je za PC igrače pripremio privremeno isprobavanje svoje igre Dragon’s Dogma 2 koju do 18. 7. možete besplatno zaigrati na ukupno dva sata.

Capcomov akcijski RPG Dragon’s Dogma 2 po izlasku je vrvio tehničkim poteškoćama. Situacija se od tada donekle poboljšala te u Capcomu sada žele dati mogućnost besplatnog isprobavanja igre.

Ponudu su pripremili igračima na PC-ju, koji Dragon’s Dogmu 2 mogu isprobati na ukupno dva sata. Period isprobavanja vrijedit će sve do 18. 7. U slučaju da maksimalno želite iskoristiti ovu priliku, možete odvojeno preuzeti Character Creator pa kreirati lika bez da vam to uzima vrijeme isprobavanja, a onda tog lika možete sačuvati za glavnu verziju igre.

Ako vam se igra svidi, korisno je znati da Dragon’s Dogma 2 u PC verziji ima dosta bogatu ponudu modifikacija i korisničkih poboljšanja. Nije Skyrim, ali ako vas nešto smeta – vjerojatno se može popraviti modovima.

Komentari (2)

  • MeDoNjA

    29.06.2024 - 15:06

    Ja zapoceo prvi deo , pogubio se u questovima , stas budala kad uzeh sve sa onog znaka i sad nmg se sklopiti , ne znam sta mogu radit ,a sta ne , al dbr nastavljam pa dokle stignem.

  • Garl Vinland

    01.07.2024 - 18:24

    Nebum hvala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?