HCL.HR

Dugo odgađani multiplayer uskoro stiže u Watch Dogs: Legion

Hrvoje Smoljić 23.02.2021.   •   5 komentara


Kooperativni multiplayer uskoro stiže u Watch Dogs: Legion, a mi smo imali prilike ranije odletjeti u virtualni London i isprobati kako izgleda hakiranje u društvu.

Dobre vijesti za sve one koji su jedva čekali razlog kako bi ponovno uskočili u virtualni London Watch Dogs: Legiona. Ubisoft je naime najavio kako igra 4. 3. konačno dobiva dugo odgađani kooperativni multiplayer za do 4 igrača.  Osim besciljnog lutanja Londonom, navedeno će podrazumijevati nekoliko različitih modova.

Primarno su tu misije već viđene u singleplayeru poput spašavanja zatvorenika, hakiranja određenog terminala i slično. Postoje tu i Tactical Ops mod koji je Legionova verzija raidova i podrazmijeva nekoliko ultra-teških uzastopnih misija koje zahtijevaju maksimalni stupanj suradnje između igrača. Ima tu i mali Spiderbot-arena mod gdje se onim paukolikim robotima suočavate protiv drugih igrača. U suštini, high-tech verzija podzemnih borbi pijetlova.

Sve navedeno sam i sam imao prilike isprobati i moram priznati kako nisam bio pretjerano oduševljen. Da, ima tu nekih zaista dobro osmišljenih misija koje zahtijevaju maštovit pristup igrača poput istovremenog hakiranja terminala na različitim krajevima mape, korištenja vozila za blokiranje pristupa neprijateljima i slično. Trajno označavanje neprijatelja nije moguće pa i tu dolazi do odličnih trenutaka gdje jedan član tima dronom leta i govori drugome kuda se kretati i kada potiho umsrtiti kojeg neprijatelja.

No, iz mog iskustva, glavni problem multiplayera leži u načinu na koji igra težinu prilagođava većem broju igrača. Dok se šuljate to nije problem, ali postane izuzetno primjetno kada stvari eskaliraju. Prije svega, u suštoj suprotnosti s filozofijom “slobode pristupa” misijama, u velikom broju njih uopće nije moguće izbjeći oružani sukob, a prilikom šuljanja je dovoljna jedna sitna greška da se Legion naglo pretvori u The Division. Neprijatelji se neprekidno pojavljuju iz svih smjerova, a ako ih se ne pogodi u glavu im često treba i do 10 metaka da padnu.

U prijevodu, ako vam je falilo akcije i napucavanja u singleplayeru, multiplayer ga ima na bacanje. Mod dolazi u obliku besplatnog ažuriranja, pa u najmanju ruku može poslužiti kao solidna distrakcija dok čekate neki mesnatiji komad DLC-a.

Komentari (5)

  • SonOfZeus

    23.02.2021 - 11:20

    Obojica koja su željno iščekivali su u ekstazi.

  • cutiexxx

    23.02.2021 - 12:43

    Igrica mi se od početka činila baš generična i dosadna, a nije me baš ni ogromna količina igrivih likova baš razveselila, jer ko će se sitit svih tih likova?

    Osim toga, govorimo o ubisoftu, tkd sam u startu znala da je open world bezveze.

  • GAMEmaher

    23.02.2021 - 14:35

    Igrao sam prva dva dijela i imao solidnu zabavu tako da budem s vremenom nabavio i ovaj kad mu padne cijena na 79 kn kao što su sad bili ghost recon breakpoint i assassins odyssey koje sam zgrabio fizičke kopije. To su ok cijene a ima se igrati ohoho..

  • Nemanjazzz

    23.02.2021 - 15:48

    I to samo par meseci nakon smrti igre

  • Holysheat666

    23.02.2021 - 19:38

    Prvi je wd extra,drugi oni hipsteri ajme, al al.al legion kupio orginal acc za dolara i previse, igro neki 5 sati, agonija, igra neoptimozirana, prica uzas, voznja.

    I sad kao da igram co op s nekim da djelim agoniju u multiplayeru

    Kladim se da ju sad instalam radila bi igra jos gore

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?