HCL.HR

Dying Light igračima omogućio besplatnu nadogradnju na Enhanced izdanje

Lovro Maroševac 06.05.2022.   •   3 komentara


Nakon sedam godina konstantnih ubacivanja sadržaja, kraj je konačno stigao za Dying Light. Prije rastanka sa zajednicom iza prve igre, poljski studio odlučio im je pokloniti besplatnu nadogradnju.

Čini se kako je stigao kraj ažuriranjima za Dying Light. Po svemu sudeći, Techlandov prvi naslov iz ove franšize nakon sedam godina, u kojima je konstantno dobivao sadržaje, sada prestaje s istima. Za kraj, poljski razvojni studio odlučio je svim igračima pokloniti besplatnu nadogradnju.

Ta nadogradnja dolazi u vidu Enhanced edicije Dying Lighta. Svi vlasnici standardnog izdanja originalne igre automatski će biti nadograđeni na Enhanced. U tom izdanju dobiva se ekspanzija The Following i četiri DLC-a. Svi oni sa sobom igračima donose nove modove igranja, novu mapu, hrpu novog sadržaja u vidu kozmetike i oružja te proširenje priče i buggy vozilo.

Dying Light je tako nakon sedam godina konačno stigao svom kraju. Igrači koji su igru napustili nakon prelaska glavne priče, sada imaju i više nego dovoljno razloga da se vrate te okuse nešto novo i zanimljivo. Ovime je konačno jasno da se Techland u potpunosti prebacuje na Dying Light 2 Stay Human, za kojeg su odmah u početku rekli da će narednih pet godina sigurno dobivati raznorazne sadržaje.

Na samom kraju ne treba zaboraviti ni konzolašku ekipu jer posljednje ažuriranje je na Xbox Series S konzoli donijelo igranje u 60 fps-a. Vlasnicima Nintendo Switcha, koji igraju Dying Light, također su se posljednjim ažuriranjem riješili problemi optimizacije i stabilnosti.

Komentari (3)

  • Karlo77111

    06.05.2022 - 14:58

    Zgodno bome, sviđa mi se kako se brinu i dalje za ovu igru.

  • Vujo777

    06.05.2022 - 15:20

    Lijepo od njih 😎😁

  • MAJSTOR RINGO

    06.05.2022 - 21:18

    Ja sam vec imao EE izdanje g
    Following, danas sam uradio update 1, 36 oko 7, 5 gb je bio tezak, nemam pojma sta dolazi sa njim, da li je neki DLC, pretpostavljam da jeste s obzirom na velicinu updejta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?