HCL.HR

Dying Light stiže na Nintendo Switch!

Lovro Maroševac 27.08.2021.   •   6 komentara


Treća epizoda Dying 2 Know emisije pokazala nam je kako će funkcionirati parkour i borba u Dying Lightu 2, ali i najavila dolazak originala na Nintendovu konzolu.

Kako je bilo najavljeno, Techland je objavio treću epizodu Dying 2 Know emisije. U prve dvije epizode saznali smo ponešto o zombijima, radnji i likovima u Dying Light 2 Stay Humanu. U sinoćnjoj smo dobili uvid u to kako će funkcionirati borba i parkour u nastavku popularne zombi igre.

Ono što smo vidjeli u ovoj emisiji zapravo je bilo prepričavanje gameplay trailera od prije nekoliko dana. Dying Light 2 imat će 3000 novih animacija za borbu i skakanje po gradu, zbog čega ćemo svaki kutak grada moći iskoristiti na kreativan način. Međutim, možda i najvažnija vijest u 20-minutnoj prezentaciji je dolazak prvog Dying Lighta na Nintendo Switch. Da stvar bude bolja, Nintendova konzola dobit će Platinum izdanje, koje se već prodaje na ostalim platformama.

To izdanje je najsadržajnije dosad jer se u njemu mogu pronaći glavna igra i svi dosadašnji DLC paketi. Službeni datum dolaska Dying Light Platinum izdanja na Switch ne znamo, ali iz Techlanda tvrde da ćemo to uskoro saznati. Za kraj je bilo spomenuto kako je Dying Light u šestom mjesecu ove godine zaigralo nešto manje od dva milijuna igrača.

Komentari (6)

  • blacklist0907

    27.08.2021 - 11:59

    Blago njima

  • SanKa

    27.08.2021 - 12:08

    i vjerojatno donwgrejdano 1000 puta da toster hardver od switcha to moze pokrenuti

  • LetMeBeFrank

    27.08.2021 - 15:56

    Lijepo. Volim kad rade te ambiciozne portove. Nadam se da ce Digital Foundry napravit review kad izade.

  • Oblakoder

    27.08.2021 - 18:00

    Nista cudno svi hoce da izbacuju igre na jednu od najprodavanijih konzola svih vremena.

    • Sackboy

      @Oblakoder, 27.08.2021 - 22:26

      Najprodavanija ali teški sh*t… Sin od 11 godina ga ne želi ni pogledat zbog očajnog frameratea… Stoji negdje na polici već godinama. I da bi stvar bila još bolja na njemu je odigrano možda 3 igre a joycon ima nemogući drift. Baš konzola za preporuku… Radije ću igrati na smartphonu!

    • Oblakoder

      @Sackboy, 28.08.2021 - 09:12

      Tesko je svima udovoljiti, prakticno nemoguca ali da ima mana ima. Sve u svemu velika vecina uziva u Switchu, a on se i dalje ludacki prodaje. Jbg ja sam Prodao PS4 Pro jer mi skupljao prasinu ali ne mogu da kazem da je konzola losa, presao par ekskluziva dok multiplatformske igram besplatno na kompu. Tebi savetujem prodaj Switch ako ti ne odgovara, a palice zameni ili naprskaj wd. Razumem razocaranost jel neki su ocekivali previse tipa da se na portable konzoli od 200-300 eura igre vrte kao na klasicnim konzolama…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?