HCL.HR

Na Microsoftovoj trgovini je procurio Dying Light: Platinum Edition

Josip Klanfar 25.05.2021.   •   3 komentara


Jučer se na službenoj Microsoftovoj trgovini pojavilo najbogatije izdanje popularnog zombie survival naslova iz 2015. godine – Dying Lighta. Čini se kako će stvarno imati dosta sadržaja.

Ako je suditi po leakovima na službenoj stranici Microsoftove trgovine, ovoga tjedna mogli bismo dobiti popularnu igru s zombijima Dying Light u Platinum izdanju, preciznije rečeno 27. 5. Igra je brzo povučena s trgovine, ali naravno da nije prošla nezapaženo pa tako znamo što nas sve čeka u ovoj Platinum verziji.

Riječ je najvjerojatnije o samoj igri uz sva četiri velika DLC-a, kao i 17 kozmetičkih paketa, što nije ni malo loše. Cijena doduše nije bila prikazana pa ne bi bilo fer špekulirati o tome za sada. Uostalom, ako je datum točan, nećemo dugo morati čekati da saznamo cijenu. Pretpostavlja se da bi izdavač igre Techland mogao uskoro i službeno potvrditi ovu priču, a evo što bi se sve nalazilo u paketu:

Dying Light: Platinum Edition sadržaji

Kada je riječ o nastavku igre, još u trećem mjesecu su nestrpljivi fanovi uputili nekoliko ružnih tweetova Techlandu pa je izvršni direktor Paweł Marchewka reagirao uvjeravajući kako nastavak dolazi 2021. godine uz izjavu: “Svi mi ovdje ostavljamo svoja srca kako bi isporučili igru koju ćete igrati mjesecima. Bit ćemo spremni pričati o Dying Lightu 2 uskoro.”

Očekuje li nas stvarno ove godine nastavak Dying Lighta i hoće li biti dostojan svog prethodnika, vrijeme će pokazati.

Komentari (3)

  • mili1985

    25.05.2021 - 09:20

    Evo prilike da se i to napokon odigra.

    • marko1106

      @mili1985, 25.05.2021 - 10:09

      Igra vrh. Ako ne i najbolja zombie igra. Ono što je kod mene bio problem što je igra ogromna i nisam uspio završiti following taman pocnem taj dlc i tu stanem

    • Bronson

      @marko1106, 25.05.2021 - 12:52

      Meni je bila vrh dok nisam dosao do dela gde mi igra objasnjava kako to funkcionise noc u igri, posle toga mi vise nije bila “vrh”… 😆

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?