HCL.HR

eFootball postao službena igra francuske reprezentacije

Zoran Žalac 11.08.2022.   •   3 komentara


Konami je dogovorio suradnju s francuskim nogometnim savezom pa će eFootball postati službena igra francuske nogometne reprezentacije.

Nogometna igra eFootball i nogometni savez Francuske od sad su si partneri. eFootball je tako postao “službena igra francuske nogometne reprezentacije” te kao takva ima pravo ukomponirati samu reprezentaciju u igru sa svim licenciranim sadržajima.

eFootball će postati glavna esport igra za sva natjecanja koja su pod pokroviteljstvom nogometnog saveza Francuske. Iz francuskog nogometnog saveza kažu da se nadaju kako će suradnja s Konamijem pomoći svjetskim prvacima da dođu do šire globalne publike.

Ova suradnja donijela nam je neobičnu situaciju u kojoj će isti nogometaš biti dio promocije i za eFootball i za FIFA serijal. Francuski reprezentativac Kylian Mbappe tako će promovirati eFootball kad igra za reprezentaciju, a kad igra za svoj klub onda će promovirati Fifu 23.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • Medig

    11.08.2022 - 14:02

    bolje da naprave nešto igrivo nego da stalno sklapaju ugovore s klubovima i reprezentacijama

  • Darac83

    11.08.2022 - 14:31

    Hoće ih onda i u igri sudac gurat? 😈😁😜

  • espots36

    12.08.2022 - 11:05

    Da su vratili se na 2007 godinu kad su napravili bili najbolji PES a licence i ostalo nije vazno to se da srediti. Ova igra je ne igriva više.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?