HCL.HR

Ellie će u The Last of Us Part 2 imati partnera ili partnericu

Pero Mlinar 12.07.2018.   •   5 komentara


Brojka u nazivu igre The Last of Us Part 2 doista nije laž. Direktor igre Neil Druckmann potvrdio je da će u nastavku Ellie imati pomoćnika ili pomoćnicu.

Gameplay video prezentiran na E3 sajmu dao nam je do znanja da će novi protagonist post-apokaliptične igre The Last of Us Part 2 biti Ellie. Ona će tako tu ulogu preuzeti od Joela pa ćemo u svijetu clickera, bandita i ostalih nemani ovaj put pokušati preživjeti iz njezine perspektive. Ono što u tom videu nije prikazano, međutim, bio je odgovor na pitanje hoće li Ellie u toj muci imati i nečiju pomoć.

Direktor i autor scenarija za igru, Neil Druckmann, u intervjuu za Buzzfeed otkrio je da Ellie prilično sigurno neće putovati sama: “Iako to nismo prikazali u demu, na temelju naše prethodne igre možete zaključiti da će s vama kako prolazite kroz igru biti i neki NPC lik.” – poručio je Druckmann.

Identitet tog lika ipak nam nije htio dati. Vrlo vjerojatno to neće biti Joel – ruku na srce, to bi izgledalo čudno – no na internetu se raspravlja hoće li to biti neki novi lik ili će se vratiti netko koga smo upoznali u prethodniku. Primjerice, nagađa se da bi nam partnerica mogla biti djevojka s kojom je Ellie plesala i koju je poljubila za vrijeme trajanja E3 trailera.

 

Komentari (5)

  • funky0308

    12.07.2018 - 17:43

    Ne mogu docekati drugi dio. Niel je kralj.

  • Iskramor

    12.07.2018 - 18:43

    ((( Neil Druckmann)))

  • mili1985

    13.07.2018 - 00:00

    Bit će ovo vrh!

  • Strahinja Radonjic

    13.07.2018 - 00:05

    Drago mi je da će biti tako. U igricama najviše mrzim kad samo ideš sam i tako prođe cela igra. Npr. Assassins Creed, tu si nekako uvek sam, jeste da nekad u nekim misijama neko te prati pa ima cutscena ali je dosadno uvek. U The Last of Us-u nikad nisi sam i zato mi je ta igra najomiljenija i smatram je za najbolju igru ikada u istoriji gaming-a. Ako u TLOU 2 ne igramo kao i Joel ili sa njim biće mi dosta krivo ali opet je ok, barem ćemo ga 100% viđati u mnogim cutscenama a i opet, imati nekog partnera ili partnericu makar ne bio Joel uz nas.

  • Tomon_45

    13.07.2018 - 11:40

    To bih bilo baš dobro

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?