HCL.HR

Codemasters neće izbaciti staze iz F1 2020 zbog odgode početka sezone u Formuli 1

Lovro Maroševac 01.04.2020.   •   0 komentara


Mnogi igrači bojali su se kako u nadolazećem izdanju igre iz Codemastersovog F1 serijala neće moći voziti na otkazanim stazama, no dočekale su ih dobre vijesti.

Globalna pandemija uzrokovana virusom COVID-19 zaustavila je sportski svijet. Formula 1 nije bila pošteđena te je i ona ostala bez početka vlastite sezone. Start iste očekuje se tek u šestom mjesecu jer su utrke prije toga otkazane ili odgođene. Postojao je strah da će F1 2020 ostati na svega nekoliko staza, no iz Codemastersa su opovrgnuli tu teoriju.

Godina 2020. trebala je označavati sezonu s najviše utrka – 22, da budemo precizniji. Kreativni redatelj F1 serijala Paul Jeal potvrdio je da će sve staze biti prisutne u sljedećoj igri.  Ove su godine dvije novajlije uvrštene unutar kalendara, dok je jedna utrka maknuta. Velike nagrade Vietnama i Nizozemske odgođene su, stoga će imati, po svemu sudeći, inauguraciju unutar igre, a ne u stvarnom svijetu.

F1 2019 prošle je godine izašla u šestom mjesecu, čak dva mjeseca ranije od uobičajenog. Ukoliko se situacija oko koronavirusa ne smiri, postoji mogućnost da ove godine možda i nećemo doživjeti istu sudbinu, već će dolazak biti zacrtan kasnije. Međutim, o samom datumu izlaska gospodin Jeal nije ništa rekao.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?