HCL.HR

F1 2020 uskoro kreće u testiranje, možete se prijaviti

Lovro Maroševac 24.04.2020.   •   0 komentara


Novi nastavak popularnog F1 serijala uskoro će se odvesti u zatvoreno testiranje, a uz malo sreće – možete biti sretni dobitnici koji će prvi isprobati ovaj naslov.

Prije nekoliko tjedana najavljena je F1 2020, koja bi trebala izaći u sedmom mjesecu ove godine. Codemasters je najavio kako ćemo u igri moći po prvi puta kreirati vlastitu momčad te igrati kao 11. tim u prvenstvu. Sada su objavili kako im uskoro kreće zatvoreno beta testiranje na koje se svi mogu prijaviti.

Iz Codemastersa su na svojem forumu objavili da će svi znatiželji ljubitelji formule moći, uz malo sreće, pristupiti testiranju. Ono što svatko treba učiniti, ukoliko želi ući u izbor, jest da napravi profil na njihovom forumu. Zatim treba otići u postavke vlastitog računa i stisnuti na Edit profile. Tada bi trebali naći opciju da se prijave za zatvoreno beta testiranje, a uz malo sreće će ih Codemasters odabrati.

Prijave za betu trajat će sve do 6. 5., stoga svakako imate vremena, ali bez previše opuštanja kako vam ne bi promakla ova mogućnost.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?