HCL.HR

F1 22 konačno dobiva cross-play… u beta verziji

Lovro Maroševac 05.08.2022.   •   2 komentara


Ovog i sljedećeg tjedna će igrači na F1 22 moći testirati beta verzije nadolazeće cross-play opcije.

F1 22 trebala je otpočetka imati mogućnost cross-playa, međutim to se nije dogodilo. Razlog odgode je taj da se tim koji stoji iza toga nalazi u Ukrajini, a svi već znamo što se na tom području događa.

Kako igrači ne bi morali čekati jesen, EA i Codemasters odlučili su da će im omogućiti zajedničko igranje već ovog tjedna. Počevši od danas pa do 7. 8., svi igrači moći će pristupiti testiranju cross-playa od 13:00 sati po srednjoeuropskom vremenu. Više informacija o samom spajanju na ove beta sesije doznat ćemo tik pred lansiranje istih. Da stvari budu bolje, još jedno testiranje će se održati sljedeći tjedan, također tijekom vikenda.

Igrači će ovu beta verziju cross-playa moći testirati u dva igrina moda – karijeri za dva igrača i multiplayeru. Dolazak punokrvne verzije cross-playa ovisit će o rezultatima ova dva testiranja. Već sada se igrači pribojavaju da će implementacijom istog doći do velikih desinkronizacija između platformi, no to još ne možemo znati, već samo nagađati.

Neće ovo biti standardan cross-play, već onaj koji će na PC-ju spojiti igrače na Originu i Steamu jer oni do trenutka pisanja ove vijesti još uvijek ne mogu igrati zajedno. Upravo je to jedna od glavnih mana igre i razlog velikog negodovanja igrača, pogotovo onih koji održavaju i voze ligaške utrke.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Stecajni_upravnik

    05.08.2022 - 17:07

    Nadam se da ce upeglati ovu igru. Jako lose ocenjena od igraca ( kao i GT7 koji je u međuvremenu dosta ispeglan ) a izasla u losem trenutku, negdw oko izlaska GT7 koji je ralno mnogo prihvatljivija igra. Dodatno su F1 ubili modovi za stare simove koji su po mnogima bolji od nove igre. Podatak da su obe igre vec na popustu govori sam za sebe a nadam se da ce u narednom periodu i ova igra biti sređena, F1 2021 je vise nego pristojna igra, danas potpuno aktuelna. Pozdrav svima

    • NikolaR

      @Stecajni_upravnik, 07.08.2022 - 21:43

      F1 2021 je imala jednu od najgorih upravljanja u celoj seriji F1 i uopste je bila losa, ova F1 22 je fail od samog pocetka od faila sa steam preorderom ali mislim da ce je ispeglati za jedno 2 meseca ce biti ok ali opet sve to ostavlja los utisak za buducnost jer svi znaju ko je EA i sta rade.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?