HCL.HR

Ljudi vole besplatno: 20 milijuna igrača zaigralo Fall Guys u prva dva dana

Lovro Maroševac 26.06.2022.   •   7 komentara


Nakon što je poznata multiplayer igra Fall Guys: Ultimate Knockout prešla na besplatan format igranja, zavidan broj igrača zaigrao ju je u prva dva dana.

Fall Guys: Ultimate Knockout početkom ovog tjedna konačno je prešao na format besplatnog igranja (free-to-play). To je bio jedini način da ova igra oživi i vrati se slavi koju je imala nakon što je izašla 2020. godine. A Free-to-play model pokazao se kao pun pogodak, barem za sada.

Čak 20 milijuna igrača zaigralo je ovaj naslov u kojem je cilj stići prvi savladati sve prepreke prije samog kraja. Takvu brojku igra je postigla u svega 48 sati nakon prelaska na drugi format igranja, ali i pojave na Switch te Xbox konzolama. Treba imati na umu da je i cross-play podrška također omogućena tako da se u istim mečevima nalaze PC igrači i konzolaši.

Jedina caka F2P formata je nestanak igre sa Steama i potpuna selidba na Epic Games Store. Međutim, oni koji igru posjeduju na Steamu svejedno ju mogu normalno zaigrati – baš kao što je to bio slučaj i s Rocket Leagueom. Također, svi oni koji su Fall Guys kupili prije nego se promijenio način igranja dobit će Legacy paket s ekskluzivnim kozmetičkim stvarima, ali samo ako se vrate u igru.

Iako je Fall Guys besplatan, u sklopu prelaska na novi model predstavljen je i Season Pass. Pomoću njega može se kupiti 100-tinjak kostima kako bi vam se lik razlikovao od ostalih igrača na mapama.

Komentari (7)

  • efodiks

    26.06.2022 - 18:31

    Ne razumijem kako sa internetom jačine 8/0,5 ne mogu nać niti 1 game nego me samo disconnecta u matchmakingu, a ostatku ekipe koja ima istu ili sličnu jačinu interneta ulazi bez problema svaku

    • AmarSahi

      @efodiks, 26.06.2022 - 18:38

      Problem sa serverima, počesto me zna izbacit u po meča. Tražio sam i po Redditu i drugi imaju isti problem.

    • Nemanjazzz

      @efodiks, 26.06.2022 - 18:51

      Da, ako samo na tren izgubis internet nema te u gameu vise

    • Strahinja Radonjic

      @efodiks, 26.06.2022 - 21:48

      Ma nebitna ti je tu brzina interneta stari. Ping je pre svega bitan. A što se tiče Down/Up, kontam da bi i 0.5/0.5 bilo dovoljno? Možda 1/1 max.

    • efodiks

      @Strahinja Radonjic, 26.06.2022 - 23:47

      ma nije meni ni ping loš, između 40-60, ako mogu igrat fifu i rocket league bez problema onda bi morao i ovo

  • Zoran Žalac

    27.06.2022 - 09:29

    Nisam igrao u prva dva dana, malo pričekao da prođu gužve, ali tu i tamo zaigram koju partiju i bude quality time sve u svemu.

  • Nardev

    27.06.2022 - 19:03

    Nemogu pokrenuti igru, stalno mi piše “please login and check your internet connection”. Napravio sve što se na internetu našlo, internet 1.6 brzina, ping dobar, jel imao tko takav problem?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?