HCL.HR

U Fall Guys napokon stiže kreiranje vlastitih staza za mučenje

Zoran Žalac 03.05.2023.   •   4 komentara


Od sljedećeg će tjedna biti dostupan Creative mode u igri Fall Guys, pomoću kojega će igrači samostalno graditi i slagati svoje staze.

Kompetitivna platformerska igra Fall Guys uskoro će napuniti prvu godinu otkako je prešla na free-to-play model. Tim povodom stiže potencijalno najveći i najvažniji dodatak za tu igru – Creative Mode. Od sljedeće srijede, 10. 5., igrači će u Fall Guys tako moći kreirati vlastite staze/poligone te ih dijeliti s drugima.

Staze će se graditi unutar igre i ta će mogućnost biti dostupna u svim verzijama igre. Moći će se koristiti objekti koje je developer razvio za igru, što znači da Creative Mode ne donosi mogućnost da sami dizajnirate neke svoje zamke već morate koristiti ono što je već u igri. Svaki objekt moći će se modificirati po boji, a unutar jednog levela moći će se postaviti ograničen broj objekata.

Svaki korisnički level imat će svoj kod kojega ćete kao pozivnicu moći podijeliti bilo gdje na internetu.

Osim novog Creative moda stiže kraći Season Pass model, s manjim Frame Passovima po cijeni od 600 Show Bucksa. Za budućnost su najavljeni novi Tether mod u kojemu su igrači povezani užetom, kao i nova mogućnost kotrljanja likova po levelu.

Komentari (4)

  • Agent

    03.05.2023 - 11:51

    Igra baš i nema neku budućnost,nakon što je postala f2p i ponovo popularna sada opet je u stanju za koji bi se reklo da je igra mrtva. Nakon prebacivanja na f2p mislim da je dobila čudne modove koji su odbijali igrače.

    • kebbab

      @Agent, 03.05.2023 - 18:43

      Ma problem je što je sve stalo u sezoni 3. Gdje je sezona 4 i novi leveli? Novi tematski svjetovi? Nema ništa novo I malo je počelo smarat. Bilo je super kad su stavili f2p pa posle sezonu 2 (svemir) pa sezonu 3 (morska tematika).

  • GAMEmaher

    03.05.2023 - 19:46

    Već više od 7 mjeseci nema nove sezone… a sa sezone 2 na sezonu 3 tamo kroz nekih mjesec i pol prešaltali. Nažalost moglo bi i ovo uskoro serveri da se ugase čim oni daju da ljudi kreiraju sami da se ne zezaju previše…

  • Emir1756

    04.05.2023 - 23:17

    Fall Guys je igra koja treba da dobija 5 mapa mjesecno da ostane svjeza i zanimljiva a oni samo ubacuju nove kostime

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?