HCL.HR

Fallout 76 će sigurno imati korisničke modifikacije, ali načekat ćemo se mi još

Pero Mlinar prije 5 dana   •   1 komentara


O korisničkim modifikacijama za Fallout 76 priča se već duže vrijeme, a sad osim što napokon znamo da sigurno dolaze, znamo i da dolaze vrlo sporim korakom.

O modifikacijama za Fallout 76 igrači su se raspitivali već praktički od same najave tog naslova, a to je pitanje postalo još aktualnijim nakon što je Bethesda potvrdila uključivanje privatnih servera. Iako je tako sad sigurno da bi privatni serveri trebali postati dijelom “Fallout 76 iskustva” na njih će se trebati čekati nešto duže od očekivanog – najcrnje prognoze, naime, kažu da bi se oni mogli pojaviti tek u jedanaestom mjesecu, ali 2019. godine.

Koliko ćemo čekati na privatne servere, toliko ćemo čekati i na modove, jer se s njima naravno neće moći zaigrati na javnim serverima. Iz Bethesde pritom kažu da nije toliki problem u samom hostingu – privatni serveri izvediva su stvar – koliko u tome da se njih učini otvorenim za instaliranje modova. Kako će svi privatni serveri biti vlasništvu Bethesde, a njihov je ultimatum da se oni ne pojave bez mogućnosti instaliranja modova, jasno je gdje je nastao problem. A da Fallout 76 neće podržavati offline igru, to je otkriveno već davno.

U svakom slučaju, modifikacije stižu i bit će ih – međutim, kako iz Bethesde jasno kažu da je pred njima još puno posla, ne očekujte da će to biti toliko skoro.

Komentari (1)

  • Ducktective

    12.10.2018 - 00:47

    Sve ono što je učinilo Fallout 3 i New Vegas tako posebnim je izbačeno. Prvo u Fallout 4, koji je bio samo OK igra,ništa više.Izbačeni su mračne i poremećene lokacije,duboki dijalozi,značajne odluke,zarad sranja kao što je base building n shit,sad ovaj multiplayer…prazan,bezličan svijet.Ovo neće dobiti ni 5.0 na metacriticu,a neće zaslužiti ni toliko. Nadam se da se varam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?