HCL.HR

Fallout 76 dobiva Survival mod za veći izazov

Zoran Žalac 25.01.2019.   •   1 komentara


Bethesda je najavila kako velika promjena u PvP sustavu Fallouta 76 igrače čeka ovoga proljeća.

PvP segment Fallouta 76 po izlasku nije nikoga oduševio. U namjeri da zaštite igrače, iz Bethesde su osmislili sustav koji je prilično besmislen jer nikoga praktički ne možete napasti i za to dobiti nagradu osim ako vam drugi igrač uzvrati paljbu. To će se donekle promijeniti od trećeg mjeseca kada će Fallout 76 dobiti novi PvP sustav.

Novi će PvP funkcionirati u zasebnom modu zvanom Survival. Ondje igrači neće morati obostrano prihvatiti borbu da bi do nje došlo. Nagrade za sukobljavanje s drugim igračima također će biti bolje, odnosno kazna za umiranje bit će veća jer će igrači gubiti korisne predmete poput streljiva i lijekova.

Igrači s višim levelom pritom se neće moći iživljavati na početnicima nego će i dalje vrijediti pravilo skaliranja koje daje šansu igračima nižeg levela. Želite li biti glavna faca zapadne Virginije, veselit će vas uvođenje rang ljestvice s rezultatima najboljih igrača.

Ako vam se ove promjene ne sviđaju, onda je dobra vijest da ćete Fallout 76 moći igrati kao i do sada, u tzv. Adventure modu. Oba moda bit će međusobno povezana utoliko što ćete iz moći naizmjenično mijenjati po volji, a sve što ostvarite u jednom prenijet će se u drugi.

Komentari (1)

  • Venom Snake

    25.01.2019 - 23:10

    Bethesda je toliko očajna da će im sljedeći korak vrv biti battle royal , jer to sad sve igrice pred umiranje rade

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?