HCL.HR

Todd Howard moli igrače da sud o Falloutu 76 ne donose prebrzo

Pero Mlinar 07.07.2018.   •   7 komentara


Iako zna da novi postapokaliptični Bethesdin naslov neće biti savršen po izlasku, glavna faca iza Fallouta 76 obećala je pravovremenu podršku i zakrpe.

Već je sada vrlo izvjesno da da iza Fallouta 76 stoji Bethesdina ambicija da kreiraju svoj eksperimentalni multiplayer naslov. Krajem prošlog mjeseca potvrđeno je da igra neće biti MMO, a svakim novim intervjuom Todd Howard, čelna osoba iza ovoga projekta, sve više nastoji dati do znanja da bi Fallout 76 svojim gameplayem mogao postati prekretnicom u tome kako zamišljamo multiplayer igre.

Međutim, s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Todd Howard priznao je kako već sad zna da taj naslov zahvaljujući svojim ambicijama zasigurno neće biti savršen po samom izlasku, no istovremeno je obećao da će u Bethesdi dati sve od sebe da ga pravovremeno isprate prema slavi:

“Stvorit ćemo vlastito viđenje stvari. Zadali smo si određeni ritam i vidjet ćemo kako će to funkcionirati. Znamo koji su naši prioriteti. Strah nas je. Zanima nas koliko dobro možemo realizirati naše ideje. Kad pogledamo neke velike online igre, čak i one na kojima su radili iskusni dizajneri, možemo vidjeti da nisu bez mušica. Nismo naivni da mislimo da će igra biti savršena po izlasku. Znamo koji su nam prioriteti.” – zaključio je Howard.

Dodatno je istaknuo i eksperimentalnu narav ovoga naslova te se osvrnuo prema budućim projektima. Za razliku od Fallouta 76 koji bi svojim modelom trebao odgovarati modelu igre kao usluge, Starfield i The Elder Scrolls VI trebali bi ponuditi klasično singleplayer iskustvo. „Mnogi su rekli da je taj aspekt gaminga mrtav i to se je beziznimno pokazalo pogrešnim“, ustvrdio je Howard.

Datum izlaska Fallouta 76 sve je bliži. Igra bi se na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4 trebala pojaviti 14. studenog ove godine.

Komentari (7)

  • Ducktective

    07.07.2018 - 10:49

    Ovo ne sluti na dobro! Pun nam je kufer igara kao usluga!

    • funky0308

      @Ducktective, 07.07.2018 - 17:43

      Ali dobar je izgovor…pa i drugi tako rade?! Pa to vise ni kod mame ne prolazi, a ne kod ljudi od kojih ocekujes 60$

  • brlja

    07.07.2018 - 17:17

    Iako su rekli da ce bit questova, ako sam dobro shvatio nece bit npc-eva. Znaci da klasicnog fallout rpg iskustva nece bit sto je po meni nakon jalove cetvorke los potez.

    • phoda

      @brlja, 08.07.2018 - 17:59

      Kako nece bit npc-eva? (Ako ne brojimo neprijatelje pod npc-eve) znaci da jedini tip questova ce bit ubij toliko i toliko neprijatelja sto nema smisla.

  • delight353

    07.07.2018 - 17:37

    Mislim da ce ovo pri izlasku biti lose. Nakon X patchiranja kroz pola godine do godine dana, mozda i bude nesto vrijedno paznje. Slazem se s prvim komentarom; igre kroz model usluge postaju obaveza, a ne uzivanje. Osim ako vam je fora konstantan grind.

  • funky0308

    07.07.2018 - 17:42

    Znaci i cijena ce sigurno biti takva? (Sarkazam) Free ili 10-15$ pa krpajte i kada zakrpate trazite full cijenu. Sada vec podizu ograde da se ne nadamo AAA naslovu ali cijena je AAA. Ma jooooj.

  • sparki2004

    09.07.2018 - 10:38

    ja mislim da ce fallout 76 prema ovome biti odlicna igra,meni deluje zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?