HCL.HR

FIFA 22 donosi nikad bogatiji soundtrack s čak 122 pjesme

Zoran Žalac 20.09.2021.   •   9 komentara


EA Sports je otkrio punu listu izvođača i njihovih pjesama na soundtracku za Fifu 22. Raznovrsnosti definitivno neće faliti.

Nikad nisam posebno razmišljao o tome koliko je za glazbenike značajna stvar kad se nađu se na soundtracku FIFA igara. To znači da više od 25 milijuna igrača barem jednom čuje njihovu glazbu, a za alternativne i indie glazbenike to je ogromna stvar. Za njih je dobra vijest da se broj pjesama na soundtracku Fife povećava.

Ove godine imat ćemo tako rekordan broj pjesama u igri – čak 122 pjesme. Od toga je zastupljena glazba izvođača iz 27 različitih zemalja. Ima tu glazbenika iz Brazila, Irske, Izraela, Norveške… Ako ste se ponadali balkanskim autotjunerima – ništa od Bube Corellija.

Soundtrack se dijeli na dva dijela: 52 pjesme su za glavninu igre, odnosno za modove na travnjaku, a 70 je pjesama rezervirano za Volta Football mod. Među poznatijim izvođačima koje ćemo slušati su The Chemical Brothers, Sweedish House Mafia, Cvrches i DJ Snake. Puni je soundtrack već dostupan te ga možete poslušati na Spotifyju.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?