HCL.HR

Otkazan je planirani DLC sadržaj za Final Fantasy 15

Hrvoje Smoljić 08.11.2018.   •   2 komentara


Fanovi željni dodatnog sadržaja za Final Fantasy 15 ostat će razočarani viješću kako su tri od četiri DLC epizode planirane za 2019. godinu otkazane.

Iz Square Enixa nam, na razočaranje brojnih fanova, stiže vijest kako su otkazana tri od četiri planirana DLC paketa za Final Fantasy 15. Ili 75%, kako to kažu u Square Enixu. Uz ovu vijest, dolazi i ona kojom je najavljen odlazak popularnog redatelja Final Fantasy igara Hajime Tabate, koji svoju poziciju prepušta mlađim kolegama čime bi se mogao unijeti dašak svježine u ovu, ali i druge franšize unutar studija.

Produkcija se nastavlja na prvoj epizodi planiranog DLC-a, čija će se radnja usredotočiti na glavnog negativca, Ardyna, te nam dati bolji uvid u njegovu tajanstvenu prošlost. Preostale epizode, koje su se trebale usredotočiti na likove Aranee, Lunafreye i Noctisa su nažalost otkazane pa ćemo se morati zadovoljiti već dosadašnjim saznanjima o istima u već ionako proširenoj baznoj igri.

Što se PC verzije tiče, za nju više neće biti nikakvih ažuriranja, baš kao ni za editor mapa i alate za modificiranje igre. Što se tiče multiplayer segmenta igre u DLC-u zvanom Comrades, on će se ubuduće prodavati i kao zasebna igra, ali samo na konzolama.

Komentari (2)

  • Darcoolio

    08.11.2018 - 13:08

    A ono, bila je duga pauza nakon 120 sati, sad ni ne mora da izađe.

  • Lord_Sec

    08.11.2018 - 16:53

    Najbitniji dlc izlazi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?