HCL.HR

Focus Entertainment kupio kreatore one atraktivne WW1 pucačine Isonzo

Stjepan Fikter 12.09.2022.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Ususret izlasku Isonza, treće igre u WW1 serijalu, izdavač Focus Entertainment širi svoj portfolio akvizicijom studija koji stoji iza pucačina smještenih u Prvom svjetskom ratu.

Ususret izlasku Isonza koji izlazi već sutra, izdavač Focus Entertainment objavio je kako u svoju obitelj dodaje razvojni studio koji stoji iza te WW1 pucačine – BlackMill Games. Ovaj studio očito je impresionirao Focus Entertainment svojim sposobnostima da izbace autentične WW1 pucačine koje ljudi vole igrati. Isonzo je inače već treća WW1 pucačina istog razvojnog studija, nakon dobrog uspjeha s naslovima Verdun i Tannenberg (vrlo pozitivne ocjene na Steamu).

Christophe Nobileau, direktor Focusa za ovaj poslovni potez kaže: “Ova akvizicija predstavlja izvrstan dodatak portfelju Focus Entertainmenta i njegovoj federaciji talenata. Studio je već pokazao snažan DNK i identitet te se dokazao kao stručnjak u dostavljanju impresivnih, autentičnih i realističnih multiplayer FPS iskustava sa svojom serijom igara iz Prvog svjetskog rata.”

Jos Hoebe, direktor studija nadodaje: “Ponosan sam i uzbuđen zbog nadolazećeg lansiranja Isonzoa i udruživanja s Focus Entertainmentom, koji je veći i iskusniji partner te će pomoći serijalu da dosegne svoj puni potencijal. WW1 serijal nedvojbeno će imati koristi od Focusovog iskustva u FPS žanru. Obožavatelji naših igara mogu očekivati istu predanost i strast koju smo isporučili proteklih deset godina s Verdunom i Tannenbergom, ali podignutu na nove razine s Isonzom i ovim partnerstvom.”

Napucavanje po brdima u Isonzu bit će dostupno od sutra na PC-ju, PlayStation i Xbox platformama. I da, mi već pripremamo recenziju.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • ajdin_sa

    12.09.2022 - 20:20

    Ko radi recenziju ?

    • Igor Belan

      @ajdin_sa, 12.09.2022 - 21:02

      Stjeapan iliti autor ove vijesti.

  • Zlo

    13.09.2022 - 21:02

    Igra je super meni se svidjela

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?