HCL.HR

U Fortnite se vratio zloglasni Infinity Blade, ali samo privremeno

Pero Mlinar 19.02.2019.   •   1 komentara


Infinity Blade ponovno je postao dijelom Fortnitea, ali u privremenim, strogo kontroliranim uvjetima.

Ne znam koliko dobro pamtite takve stvari, ali prije otprilike dva mjeseca pisali smo kako se u Fortniteu zatekao mač Infinity Blade, toliko jak da je iz igre bio izbačen gotovo odmah, svega nekoliko dana nakon uvođenja.

U međuvremenu je kroz naš odsjek za dnevnu dozu Fortnite vijesti prošla hrpa friškog materijala, a kako sam ja zapravo njegov jedini službeni član, pod pritiskom sve sile Fortnite priča koje je bilo nužno raspisati za gladno čitateljstvo, na taj sam mač u svojoj rastresenosti zaboravio.

Danas mi je tako pod vrata ubačena kuverta s jednim prilično velikim iznenađenjem. Infinity Blade vraćen je u Fortnite, stoji u dopisu, i to i dalje jak kao što je bio i prije. Zanimljivo. Doduše, dostupan je samo u posebnom Sword Fight modu, piše, što je valjda dobra vijest. To je jedan od onih vremenski ograničenih modova, u kojemu se igra ekipno, a broj dostupnih mačeva više nije samo jedan. Sad ih ima  više; ne znam točno koliko, ali trebalo bi biti dovoljno da svi igrači budu prejaki. Što onda valjda znači da nitko nije prejak. Otprilike.

Dopisnici su svakako bili škrti s informacijama, neću lagati. No, usput su nam u kuverti priložili i ovaj video, na kojemu se može vidjeti nekolicina jazavaca kako se šamaraju mačevima, da bi ih na kraju sve utamanio lik sa sačmaricom. Nećemo se stoga žaliti. Takvog koncepta pravde nema ni u Platona.

Komentari (1)

  • SanKa

    19.02.2019 - 10:11

    sad ću napokon moći zaspati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?