HCL.HR

Sto mu gromova, stiže prva ekspanzija za Forzu Horizon 4

Hrvoje Smoljić 12.11.2018.   •   9 komentara


Novi adrenalinski melem za oči stiže u vidu prve ekspanzije za Forzu Horizon 4 koja nas vodi na novu, munjevitu lokaciju.

Forza Horizon 4 značajan naglasak stavlja na godišnja doba, a sada nas u prvoj od tri planirane ekspanzije vodi na otok Fortune kojim vladaju ekstremni atmosferski uvjeti. Igrači tako mogu očekivati pojavu munjevitih oluja koje će utjecati na vidljivost i upravljanje vozilom što će biti naročito važno s obzirom na brojne strmovite litice pristutne na novom otoku. Dodatna opasnost vreba i od pojave polarne svjetlosti koja će nam zasigurno odvlačiti pozornost s ceste.

Uz to ekspanzija obećava poslati nas u lov na skrivena blaga, a što to podrazumijeva zasad nije otkriveno. Ono što je sigurno je da ćemo to moći raditi iza volana pet novih visoko modificiranih Ford vozila.

Po otoku Fortune provozat ćemo se već 13.12., a kako se trenutno čini, ekspanzije za Forzu Horizon 4 neće se prodavati individualno već samo kao dio Season Pass paketa po cijeni od 35 dolara.

 

Komentari (9)

  • Chronosus

    12.11.2018 - 13:51

    Ova teta na 1:30 super dočarava Forzu Horizon. Vidi ju, kao da prije nije sjela za ikakav volan, a uopće ne izgleda kao da joj ide loše.

    Jako strašno sve to zvuči. Gromovi, munje… Još da se u osnovnoj igri primjeti razlika između različitih podloga i različitih vremenskih uvjeta…. Jedva čekam reviewe.

    • i_love_all_games

      @Chronosus, 12.11.2018 - 21:00

      Riječ arkada ti znači nešto?

    • Chronosus

      @i_love_all_games, 12.11.2018 - 21:17

      Da. Problem je što ovo nije zabavna arkada, već neizazovna igra koja ti pušta da pobjeđuješ pa ti plješće kako si najbolji. Problem je što je i ovo arkada koja glumi da može biti i ozbiljnija, pa kao podržava volane s manualnim šaltanjem i kuplungom a zapravo je neigriva s njima, arkada koja ima napredno namještanje postavki automobila a zapravo je vozni model nevjerojatno simplificiran. Potpuno šizofrena igra.

    • i_love_all_games

      @Chronosus, 13.11.2018 - 09:43

      Meni je igra zabavna a mislim da je u takvim igrama to dovoljno. Tebi očito nije 😛 hahaha

    • Chronosus

      @i_love_all_games, 13.11.2018 - 10:29

      Pa to je u redu, drago mi je da je ljudima zabavna. Ja i dalje ne mislim da je igra objektivno dobra. Ako te zanima zašto baci pogled na ovaj video: https://youtu.be/BP6r6B3jpnI?t=12s

    • i_love_all_games

      @Chronosus, 13.11.2018 - 10:54

      Shvaćam te potpuno i bez gledanja. Ja sanjam igru poput Proc 2 u formatu Horizona. Simulacija otvorenog svijeta. I siguran sam da nisam jedini. Ali Horizon ne glumi što je, barem ne strašno a to je da je arkada sa nekim sitnim simulacijskim mogućnostima.

    • Chronosus

      @i_love_all_games, 13.11.2018 - 11:43

      Ok, ali to što je arkada ne znači da treba biti nezahtjevna. Igrao sam na +95Cr i nisam u prvih 6 sati imao problema s pobjeđivanjem igdje. Ako nisam iz prve pobjedio, to je bilo uglavnom zato jer sam slučajno fulao neki checkpoint. Na kraju sam igrao tako da sam držao ful gas cijelo vrijeme čisto da vidim jel mogu tako pobjediti, i u većini slučajeva jesam. U showcase eventima sam se trudio izgubiti tako da sam namjerno usporavao tijekom utrke – svejedno bih pobjedio. Stuntman mod čim sam vidio sam se nabrijao na nešto poput orginalnog Stuntmana na PS2, na kraju su ispali opet neki random eventi koji nemaju veze s vezom. I kvragu, imaju sve i svašta, a običan dinamični replay nemaju. Nisam čuo da je to jedan reviewer spomenuo. Crash team racing je daleko izazovniji nego ovo, da ne govorim o igrama kojima je vožnja samo jedna stavka poput GTA. U bilo kojoj dobroj arkadnoj igri koju sam do sada igrao, nešto se dogodi kada se zaletiš punom brzinom u zid. U Forzi samo staneš pod istim kutem kako si udario u zid i to je to, bez puno drame.

    • i_love_all_games

      @Chronosus, 13.11.2018 - 12:29

      A jbg…

  • invictum

    12.11.2018 - 18:11

    Ceka se popust. Igrao demo, odlicna je.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?