HCL.HR

BioWare nam je objasnio kako će funkcionirati sustavi Freelancera i Javelina u Anthemu

Zoran Žalac 26.06.2018.   •   3 komentara


Izvršni producent BioWareove SF opere zvane Anthem pojasnio je fanovima na koji će način funkcionirati sustav likova i klasa u toj igri.

BioWare je prilikom predstavljanja Anthema na nedavnom E3 sajmu svim silama pokušavao ostaviti dojam originalnosti. Igrive su likove tako nazvali Freelancerima, a klase Javelinima i samo dok su objasnili običnom puku što je što od to dvoje, jer je bilo suviše jednostavno reći protagonisti i klase, prezentacija je već praktički bila gotova bez da smo saznali neke sitne detalje o tim osnovnim sustavima igre.

Fanovi su stoga kontaktirali izvršnog producenta Mara Darraha na Twitteru gdje je on zatim morao odgovoriti na čitav niz pitanja. Doznali smo tako jednu vrlo važnu stvar, a to je da ćemo u igri moći kreirati nekoliko Freelancera po jednom računu. Konačan broj nije otrkiven, ali nam je u bilo kojem slučaju pao kamen sa srca – jer ipak je ovo Electronic Arts, oni bi vam naplatili i zrak koji udišete, da mogu.

Nadalje, doznali smo kako će sustav loota uglavnom biti orijentiran prema Javelinu/oklopu kojega nosite tijekom misije. Oprema će se, međutim, mjeriti prema levelu Freelancera, odnosno lika nevezano za to koji se Javelin koristi. Potvrđeno je kako će igrači imati inventory u igri, ali da će ga moći koristiti samo izvan misija, što znači da nema dodavanja novih oružja u arsenal za vrijeme trajanja misije.

Promjena opreme, ili u konačnici samog Javelina, odvijat će se u glavnoj bazi gdje će igrači moći izvršiti i respec, odnosno preraspodjeliti aktivirane vještina za svog Freelancera.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • SonOfZeus

    26.06.2018 - 14:50

    Koliko sam nezainteresiran za ovu igru, to je strasno. Kad se sjetim koliko sam iscekivao njihov Dragon Age Origins davnih dana, svaki dan bi trazio nove vjesti. Dok od ove igre se nisam ni potrudio pogledati e3 gameplay.

  • SonOfZeus

    26.06.2018 - 14:51

    Vijesti*

  • delight353

    26.06.2018 - 15:38

    Sa velikim zanimanjem pratim svaku vijest o ovoj igri, ali nista sto bi moglo iznenaditi do sada nije najavljeno. Hocu reci, sve ove vijesti su predvidljive. Nije to nuzno lose. Po gameplay videima s E3a imam dojam da ce Anthem uzeti sve najbolje iz Biowareovih fransiza (DA i ME) i biti ok mish-mash. S druge strane, Anthem bi na kraju mogao biti repetativab grinder/looter sandbox koji samo puno obecava.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?