HCL.HR

From Software uskoro konačno donosi novi prikaz Elden Ringa

Hrvoje Smoljić 12.01.2020.   •   5 komentara


Gotovo ništa novo nismo saznali o Elden Ringu od njegovog otkrivanja, ali sljedeći mjesec toj suši dolazi kraj jer konačno dobivamo novi prikaz igre.

From Softwareov najambiciozniji naslov do sada najavljen je na E3 konferenciji prošle godine. To je napravljeno prikazom misterioznog CGI trailera iz kojeg nismo saznali gotovo ništa o samoj igri. Na sreću, suši informacija uskoro će doći kraj jer From Software idući mjesec priprema prikaz igre na Taipei Game Showu.

Ono što sigurno znamo je kako taj prikaz dolazi pod okriljem Sonyeve prisutnosti na samom događanju, ali ni kako igra neće biti dostupna za isprobavanje. Najvjerojatnije nas očekuje novi CGI trailer, a možemo se samo nadati kako ćemo dobiti prvi prikaz gameplaya. Interes za tim je ogroman budući da će Elden Ring biti prva From Softwareova igra s pravim otvorenim svijetom.

Taipei Game Show se održava od 6. do 9. 2., a nadamo se kako ćemo saznati i kada igra službeno izlazi. From Software obično igre izbaci godinu do godinu i pol nakon inicijalne najave pa 2020. godina nije izvan granica realnosti.

Komentari (5)

  • Wolfman

    12.01.2020 - 14:12

    Lol ne, prikazat će e3 trailer s kineskim titlovima za njihovo tržište.

  • op_maniak

    12.01.2020 - 21:33

    Vjerujem da nece biti slican dark souls, jer ako su sa sekiro htijeli nesto novo mislim da ce i vamo to biti slucaj,samo se nadam da bude tezina onak ma razini dark soulsa jedinice jer 3ka a sekiro pogotovo su mi onak lagani sta da kazem Kad je tako.

    • chocobo_047

      @op_maniak, 13.01.2020 - 20:07

      Ako bude imalo sličan kao BB ne hvala. Izgubio sam živce s tom igrom.

  • tryon

    13.01.2020 - 13:44

    Ko je izdavač?

    • tryon

      @tryon, 13.01.2020 - 13:45

      Aha po ikonici na yt bih rekao bandai namco

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?