HCL.HR

Galaksiju uskoro dovodimo u red uz PC ekskluzivu Galactic Civilizations IV

Stjepan Fikter 13.04.2022.   •   3 komentara


Beta testiranje 4X strategije Galactic Civilizations IV uskoro se približava kraju jer zadnjeg tjedna u mjesecu krećemo u kompletna svemirska osvajanja.

Fanovi serijala Galactic Civilizations, kao i sva ostala ekipa koja uživa provoditi slobodno vrijeme u svemirskim 4X strategijama, od zadnjeg tjedna u četvrtom mjesecu moći će planirati kako osvojiti galaksiju. Nakon provedenog vremena u beta testiranju, Galactic Civilizations IV na tržište u punoj verziji stiže 26. 4.Dakako, samo za PC platformu – i to Epic Games Store.

Kako je riječ o novom nastavku, Galactic Civilizations IV sadržava značajne novitete. Jedni od njih su sektori umjesto mapa pa sad imamo puno veći prostor na kojemu se odvija igra. Nešto kao mape unutar mapa, samo na galaktičkoj skali. Isto tako, više nema kampanje nego su tu misije koje će imati svoju radnju unutar sandbox okruženja, zbog čega bi svaka nova avantura trebala biti ponešto drugačija.

Bit će tu još promjena u borbi, invazijama, istraživanju, ekonomiji – uglavnom, sve ono što bi očekivali od jednog nastavka. Dobra vijest stiže i za ekipu koja voli igrati u multiplayeru budući da se je poradilo na tom segmentu za što ugodnije iskustvo osvajanja kada su drugi ljudi u pitanju, umjesto poboljšane umjetne inteligencija koja se najavljuje za ovaj nastavak.

Komentari (3)

  • StargateFan

    14.04.2022 - 05:57

    Nisam probao betu ali sigurno ću igrati ovu igru kada nađem vremena (kojeg za gaming nemam baš puno zadnjih mjeseci) 😅

  • Apocalypse4987

    14.04.2022 - 08:09

    Odlično, jedva čekam

  • SpaceMan

    14.04.2022 - 09:51

    Trojka me malo razočarala jer sam našao slabu točku protiv AI-a. Obično trebaš balansirati između razvijanja ekonomije i vojske, samo što ti je za vojsku dovoljno da istražiš regrutiranje kapetana, koje onda konvertiraš u napredne brodove koji su ti dovoljni za čuvanje granica dok ti razvijaš ekonomiju, što ti daje preveliku prednost. Nadam se da će to popraviti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?